Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Viljandis algab kevadise koristusprahi tasuta äravedu (2008-04-10 00:37:15)

 

Koduümbruse kevadise suurpuhastuse toetuseks korraldab Viljandi Linnavalitsus ka tänavu oksa- ja koristusprahi tasuta äraveo. Selleks on planeeritud kaks nädalat alates 14. aprillist.

 

Oksad ja lehed tuleb panna prügikottidesse ja oksad siduda umbes meetripikkusteks kimpudeks. Kogu praht tuleb ladustada võimalikult sõidutee äärde, et välistada prahiveol haljasalade kahjustamist.

Koristusprahi äraveo soovist palub linnavalitsus teatada Cleanaway AS klienditeeninduse telefonil 435 5023 või e-posti aadressil viljandi@cleanaway.ee. Registreeruda võivad ka korteriühistud.

Kevadise prahi hulka metalli, olmetehnikat, paberit, ohtlikke ja olmejäätmeid panna ei tohi. Vana olmetehnikat ja pakendijäätmeid saab tasuta ära anda Viljandi prügilas (telefon 434 9469).

Kui eraisikul või ettevõttel on ära anda suurem kogus ehitusprahti, on selle äraveoks võimalik Cleanaway-st tasu eest tellida suur konteiner. Tellimused tuleb esitada samuti klienditeeninduse telefonil 435 5023.

Lähemalt:
Viljandi Linnavalitsuse linnamajandusameti peaspetsialist Kaidi Braun, tel 435 4749.

Allikas: www.viljandi.ee 9.04.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.