Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maamess toob kokku üle 200 ettevõtte üheteistkümnest riigist (2008-04-08 11:05:40)


Baltikumi suurim põllumajandusmess toimub 17.-19. aprillini AS Tartu Näitused messikeskuses. Maamajanduse erinevaid tahke tutvustav mess toimub juba 16. korda ning esitleb uusi põnevaid tooteid ja tehnoloogiaid.

„Mess pakub head võimalust põllumajanduse, metsanduse ja aiandusega seotud organisatsioonidele näidata oma uudistoodangut ning kohtuda tulevaste klientide ja koostööpartneritega," tutvustab sündmust projektijuht Aare Loodus. Külastajat ootab messil laialdane väljapanek, kust leiab kõik vajaliku alates traktoritest ja muruniidukitest ning lõpetades metsandusalase teabe ja muruseemnetega.

Esmakordselt Eestis näeb messil näiteks JENZ HEM 360 puiduhakkurit, uue põlvkonna automaatseid vasikajootjaid, maailma suurimat mootorsaagide lattide ja kettide valmistajat GB-d, Husqvarna uusi mudeleid maastikuhooldusvallas, TORO niidukeid, Shindaiwa mootorsaage ja murutrimmereid ning spetsiaalseid metsaveotraktoreid STEYER 4130.

Külastajatele tutvustavad ennast mitmed talud, kes pakuvad maiustusi, piima-, leiva- ja lihatooteid.

Esimest korda toimub Maamessil ka tõupullide oksjon, kus müüakse ligi paarkümmend looma. Kallimate pullide alghinnad jäävad 35 000 krooni juurde.

Projektijuhi Aare Looduse sõnul on Maamess ka rahvusvahelisel tasandil tuntud sündmus. „Seekord osalevad messil 11 välisriigi ettevõtted ning väljastpoolt Eestit on oodata ka hulgaliselt külastajaid," lisab Loodus.

Maamess kuulub alates aastast 1997 EURASCO ridadesse, mis on Euroopa suurimaid põllumajandusmesside korraldajaid ühendav organisatsioon. EURASCO eesmärgiks on arendada põllumajandusteemalisi messe ja näituseid läbi info, ideede ja kogemuste ning vastastikkuse abi.

Rohkem infot Maamessi kohta leiab www.tartunaitused.ee/maamess

Messi korraldaja on AS Tartu Näitused, mis on üks tihedama messiprogrammiga organisatsioone Eestis. Ettevõte korraldab messe spetsiaalselt selle tarbeks loodud kompleksis, mille sise- ja välipindala ulatub kokku 6,5 hektarini ehk 65 000 ruutmeetrini.

 

Allikas: AS Tartu Näitused 08.04.08 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.