Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Uued puuviljatooted Tallinna Piimatööstuselt (2004-12-28 22:51:50)

Jaanuaris laseb AS Tallinna Piimatööstus müügile mitu uut puuvilju sisaldavat toodet: lahjade jogurtite sarja Actifit, tarretised ning jogurti-kohupiimakreemiga puuviljasalatid.
Ettevõtte turundusdirektori Anne Tääkre sõnul tuleb Actifiti sorte kokku neli: kaks joogijogurtit pooleliitrises purepakendis ja kaks 250-grammist jogurtit uudse pappümbrisega topsis. Topsijogurtitele on lisatud ženšenni ja joogijogurtitele vitamiine.

Juba sellel nädalal peaks Tallinna Piimatööstuselt jõudma Meieri kaubamärgi all müügilettidele täiesti uus toode: puuviljasalat jogurti-kohupiimakreemiga.
"Tegemist on tootega, mida Eesti turul senini veel müüdud pole, küll on sellised magustoidud Euroopas populaarsust kogunud," rääkis Anne Tääkre. Tema sõnul on tegemist suuri puuviljatükke sisaldava kompotiga, millele on lisatud lahja kohupiimakreem. Esialgul teeb tööstus kahte sorti kreemi: üks virsikute, pirnide ja õuntega ning teine maasikate, õunte ja rabarberitega.

Peale puuviljasalatite hakkab Tallinna Piimatööstus tootma ka tarretisi. "Tarretiste maitsed tulevad samad, mis puuviljasalatil, aga topsis on želee ja põhjas ka puuviljatükid," täpsustas Tääkre ja lisas, et piimatoodete hinnatõusu pole uue aasta alguses karta.
Allikas: Baltic News Service (BNS)


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.