Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PRIA loomatoetuste taotluste vastuvõtt lõpeb esmaspäeval (2008-04-04 10:43:52)


Loomapidajad saavad loomakasvatuse täiendava otsetoetuse taotlusi PRIA piirkondlikesse büroodesse viia ka esmaspäeval, 7. aprillil, sest väljakuulutatud taotlusvooru viimane päev - 6. aprill - langeb tänavu puhkepäevale.

Kõikide toetusmeetmete puhul tuuakse Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) büroodesse kõige rohkem taotlusdokumente vastuvõtuperioodi lõpupäevadel. “Kui viimane päev satub puhkepäevale või riigipühale, siis võtavad bürood taotlusi siiski vastu ka veel sellele järgneval esimesel tööpäeval,” ütles PRIA arengutoetuste osakonna
büroojuhataja Heli Puusepp.

Reede, 4. aprilli hommikuks oli PRIA-le laekunud kokku 5065 taotlust, millest 970 ehk ligi viiendik esitati kliendiportaali e-PRIA vahendusel (https://www.eesti.ee/epria/).


Tänavune loomatoetuste taotlusperiood on PRIA ajaloos esimene, kus kõigil taotlejail on võimalus taotlusdokumendid täita ja esitada elektrooniliselt. e-PRIA toimib läbi ööpäeva, kaasa arvatud nädalavahetustel.


Erinevaid loomakasvatustoetusi on käesoleval aastal viis, nende taotlemine algas 19. märtsil.

Allikas: PRIA 4.04.08 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.