Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Käimas on vanapaberi kogumise aktsioon (2008-04-04 00:44:13)


OÜ Ökopesa korraldab koostöös Otepää Vallavalitsuse, Riikliku Looduskaitsekeskuse ja Bergermaster OÜ-ga vanapaberi kogumisaktsiooni, kus kõigil soovijatel on võimalus anda ära tarbetuks muutunud vanapaber.

24. märtsist 11. aprillini E-R kella 9-16ni võetakse vanapaberit vastu Otepää looduspargi keskuses (Kolga tee 28, Otepää aedlinn; tel 766 9290).

12. aprillil kella 10-15 toimub Otepää turuplatsil vanapaberi kogumise võistlus. Võistlusel osalemiseks tuleb vanapaberipakile lisada võistluskategooria, võistkonna liikmete ees-ja perekonnanimed, kontakttelefon.

 
Võistluskategooriad
• Lasteaiavõistkonnad
• Õpilasvõistkonnad
• Täiskasvanute võistkonnad
• Parim noor
• Parim täiskasvanu


Ühes võistkonnas võib olla kuni neli liiget, v.a lasteaedade võistkonnad, kus kogumine võib toimuda rühma kaupa. Lisaks selgitatakse parimad üksikkogujad. Igas kategoorias selgitatakse välja parimad, keda autasustatakse diplomi ja meenega.


Otepääl ja selle ümbruses liigub auto, mis toob paberit linna kokku. Kes soovib, et vanapaberile tuldaks järele, peab enne kokku leppima telefonil 5557 0798 (Ökopesa).

 

Paber peab olema valmis pandud ja nõuetele vastavalt sorteeritud. Järele tulemine alates 10 kg.

 

Ürituse eesmärgiks on keskkonnasõbraliku käitumise propageerimine. Kogutud vanapaber viiakse Räpina paberivabrikusse taaskasutusse.

 

Kuidas paberit koguda:
Räpina Paberivabrikule sobib tooraineks vanapaber, mis ei ole märg, määrdunud ega sisalda metalli, kilet vms (v.a väiksemad klambrid ja teibid). Samuti ei sobi määrdeõliga määrdunud paber, kiletatud ja vahatatud paber, isekopeeruv- ja kopeerpaber, pärgament, pärgamiin ja fotopaber. Vanapaber ei tohi sisaldada olmejäätmeid, klaasi, plastmassi, penoplasti, torkivaid või lõikavaid esemeid, munaaluseid või -reste, puitu, kaltsu, fooliumit, piima-, mahla- ja muude toiduainete pakke ega registraatoreid.


Allikas: www.otepaaloodus.ee
03.04.2008


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.