Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMÜ tudengite erialaseltsid said uued ruumid (2008-04-03 12:55:44)

 

Kolmapäeval, 2. aprillil avati pidulikult Eesti Maaülikooli tudengite erialaseltside uued ruumid. Eesti Maaülikooli Keskkonnakaitse Üliõpilaste Selts (EMÜ KÜS), Eesti Metsaüliõpilaste Selts (EMEÜS), Eesti Maastikuarhitektuuri Üliõpilaste Selts (EMÜS) ja Ehitustudengite Selts said ülikooli poolt kasutamiseks ruumid Metsamajas, Kreutzwaldi 52.

Pärast ”keskkonnasõbraliku takseerlindi” läbilõikamist seltside esindajate poolt oli kõigil võimalus õdusate ruumidega tutvuda. Igal seltsil on oma tuba, lisaks veel ühised koosolekuruumid, mis on varustatud tänapäevase tehnikaga. Tudengitel on võimalus arvutite kasutamiseks, paljundamiseks, samuti on olemas videoprojektor, mille abil on juba filmiõhtuid  korraldatud.


Oma olemasolu vajalikkust aktiivse erialase tegevusega tõestanud seltsid vajasid kohta, kus tegutsemist jätkata - üheskoos õppida, koosolekuid ja seminare pidada ning loomulikult ka õppetööst lõdvestuda.


Pärast uue peahoone valmimist leiti Metsamaja keldrikorrusel sobivad ruumid (varem on seal asunud nii raamatukogu kui arhiiv), samuti andis Maaülikool seltsidele remonditööde teostamiseks ning vajaliku sisustuse soetamiseks paarsada tuhat krooni toetust. Kogu remondi aga tegid tudengid ise. Nagu ütles EMEÜS-i juhatuse liige Mikk Link: ”Meil olid ruumid, meil oli raha, meil olid inimesed. Korraldasime siis talgud.”  Viimased pintslitõmbed tehti märtsi algul, tehnika sai lõplikult paika avamise ajaks. Ka mööbel on üliõpilaste endi poolt korrastatud, taaskasutuskeskusest hangitule on antud ruumide ja kasutajatega sobiv nägu ning tegu.


Maaülikooli tudengiseltsidel on nüüdsest koht, kus olla ja kuhu külalisi kutsuda, seda nii erialase täiendamise kui meelelahutuslikul eesmärgil.

Allikas: Eesti Maaülikooli 3.04.08 teade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.