Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aprillimaasikad Mount Everestilt (2008-04-02 00:12:00)

 

Eestis tegutseb igasugu huvitavaid ettevõtteid. Mõned neist on seadnud oma sihiks aprillinalja tegemise – ja nii aasta läbi. Kui vaid leiduks keegi, kes nende “nalja” läbi ei näeks ja tooteid tarvitaks. Üks selline kannab nime Estdirect Office OÜ, mille põhitegevusalaks postimüügi teel inimestele õnne saata (loe: inimesi lolliks teha).
 

Kui seni on nende eestvõitlejana tuntud eelkõige keegi Esmeralda, kes jagab soovijaile õnnesõrmuseid ja loteriide isiklikke võidugraafikuid, siis nüüd on ettevõte asunud turustama maasikataimi.

Oi, tegemist on müstiliste taimedega – “Mount Everestiks” ristitud sordi isendid kasvavad reklaamtekstile tuginedes pea pooleteise meetri kõrguseks ja annavad saaki isegi viis kuud aastas. Uskumatu, aga suuri maasikakobaraid kandvad taimed ei pelga ka külma ja võivad oma juured ajada ükskõik millisesse pinnasesse – istuta või polaarjoone taha.
 

20 istiku eest küsib ettevõte kõigest 600 krooni ringis. Kuigi Hiiu Lehe toimekas kollektiiv maasikaid armastab, kutsume teid siiski üles eelistama aprillisordile kodumaist. Vähemalt seni, kuni mõnel Eesti ajakirjandusväljaandel pole õnnestunud erinevates lehtedes avaldatud maasikataimede reklaamtekstile (nt Maalehe lisa Targu Talita 27.03) ettevõtte ainuomanikult Gilbert Marcel Dalbergue‘lt taimesordi kohta aru pärida. Eile Hiiu Lehel Dalbergue`d, kelle päritolumaaks Poola, tabada ei õnnestunud.

Allikas:
www.hiiumaa.ee 1.04.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.