Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusminister allkirjastas turuarendustoetuse määruse (2008-03-27 10:28:08)

 

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder allkirjastas kolmapäeval, 26. märtsil määruse turuarendustoetuse taotlemiseks.

Turuarendustoetuse eesmärgiks on suurendada põllumajandussaaduste või -toodete turustamisvõimalusi või juurutada teadus- ja arendussaavutusi põllumajandustootmisse või põllumajandussaaduste töötlemisse.

Turuarendustoetust on makstud alates 2005. aastast, kuid arvestades, et 1. jaanuarist 2007 kehtivad Euroopa Liidus uued “Ühenduse suunised riigiabi kohta põllumajandus- ja metsandussektoris aastateks 2007-2013”, on käesoleval aastal turuarendustoetuse taotlemise kord võrreldes eelnevate aastatega mõnevõrra muutunud.

Turuarendustoetust saab taotleda mittetulundusühing, mille liikmetest vähemalt kaks kolmandikku on põllumajandustootjad, põllumajandussaaduste töötlejad või põllumajandussaaduste tootjaid ning töötlejaid ühendavad mittetulundusühingud.

Turuarendustoetusest toetatakse 90% ulatuses turu-uuringute tellimist, põllumajandustoodete ja töödeldud toodete tutvustamist, messil, konkursil, näitusel osalemist või nende korraldamist, koolitustel osalemist ja nende korraldamist ning 100% ulatusest kvaliteedijuhtimissüsteemi juurutamisega seotud tegevusi.

Toetuse taotlemiseks tuleb Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametile esitada nõuetekohane taotlus ajavahemikus 7. aprillist kuni 25. aprillini 2008. a.

Lisainfo: Kadi Luuri, turu arendamise büroo juhataja, tel 625 6560, e-post kadi.luuri@agri.ee.

Allikas: põllumajandusministeeriumi 27.03.08 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.