Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Seeder tunnustas Eesti ja Läti vahelist koostööd põllumajanduspoliitika tasandil tasandil (2008-03-26 11:20:54)


Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder kohtus 26. märtsil Eestis visiidil olevate Läti Saeima põllumajandus-, keskkonna- ja regionaalpoliitikakomisjoni esindajatega, et arutleda mitmetel osapooli huvitavatel teemadel.

Seeder tunnustas Eesti ja Läti vahelist väga head koostööd põllumajanduspoliitikas ning rõhutas ministrite tihedat koostööd, eelkõige põllumajanduse ja kalanduse ministrite nõukogu tasandil. „Lätiga on meil hea infovahetus ning mõned üksikud erinevad seisukohad pole takistanud üldist koostööd”, lisab Seeder.

Kohtumisel tuli juttu reformidest põllumajanduses ning riigipoolsest toetusest põllumeestele. Samuti huvitas naaberriigi kolleege talude temaatika, maa omandamise küsimus, kutseõppeasutuste temaatika ning maapiirkondade areng.

Eile, 25. märtsil kohtusid Läti Saeima põllumajandus-, keskkonna- ja regionaalpoliitikakomisjoni liikmed Riigikogu maaelukomisjoni ja keskkonnakomisjoniga.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 26.03.08 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.