Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Soomaa valmistub külastushooajaks (2008-03-24 00:59:52)


Looduskaitsekeskuse Pärnu-Viljandi regioon on alustanud Soomaa rahvuspargis heakorratöid, et olla valmis koos kevade saabumisega algavaks külastushooajaks.

 

Regiooni kultuuripärandi spetsialisti Rait Partsi teatel korrastatakse 20. märtsist kuni 20.aprillini rahvuspargi territooriumil olevaid laagriplatse, jõgesid ja jõekaldaid ning paigaldatakse kanuumatkajatele mõeldud paadisillad oma endistesse asukohtadesse Raudna ja Halliste jõel.

 

Neljapäeval alustatigi kevadtöid paadisildade paikapanekuga Raudna jõel Kuusekäära silla randumiskohas. Vastavalt jõgede veeseisu alanemisele paigaldatakse paadisillad lähinädalatel ka Meiekosele ja Riisale. Uue asukoha saab seni Osju luhal olnud paadisild, mis viiakse Halliste jõele umbes 200 meetrit Meiekose maanteesillast allavoolu.

 

11.-20. aprillini tegutsevad looduskaitsjad koos Soomaa ettevõtjate ja kohalike koolide õpilastega jõgede ääres. Kahel nädalavahetusel toimuva aktsiooniga „Jõed Puhtaks!“ koristatakse rahvusparki läbivad jõed ja nende lähiümbrus sinna hooletute külastajate poolt maha jäetud olmeprügist.

 

Lisaks uuendatakse ja vahetatakse kevadel välja rahvuspargi territooriumil puuduvad või rikutud kaitseala piiri tähistavad märgid.

Allikas: Sakala 23.03.08.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.