Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti keskkonnateo konkursi võitja on seni edukas ka Euroopa konkursil (2008-03-18 13:34:46)


Keskkonnaministeeriumis läbiviidava „Aasta keskkonnategija“ konkursi võitnud firma on valitud Euroopa keskkonnaalase konkursi „European Business Awards for the Environment“ finaali.

2007. aastal Eestis toimunud „Aasta Keskkonnategija“ konkursil pälvis peapreemia kolm firmat, neist AS-i Triip valis Euroopa žürii möödunud nädalal Ljubljanas Euroopa Liidu keskkonnakonkursi finaali keskkonnajuhtimise valdkonnas.

„Triip on keskkonnasõbralik ettevõte, mille kvaliteedi ja keskkonnajuhtimise süsteemid on ühendatud täies vastavuses standardite ISO 9001:2001 ja ISO 14001:2005 nõuetega,“ ütles Keskkonnaministeeriumi keskkonnakorralduse asekantsler Harry Liiv. „Selle trükikoja tegevusstrateegia lähtub keskkonnahoidlikkusest. Triip paistab silma sotsiaalse vastutuse poolest: kogu uus tootmiskompleks on ehitatud ökotehnoloogiliselt energiat säästval moel, trükitoodang vastab kvaliteedistandardile.“

"Aasta Keskkonnategija 2007" peapreemia võitsid AS Triip, Väätsa Prügila AS ning Silbet AS, kes kõik said võimaluse osaleda üle-euroopalisel konkursil. Lisaks nimetati eriotsusega Euroopa konkursi kandidaadiks ka Eesti Energia AS keskkonnajuhtimise valdkonnas.

Euroopa keskkonnalase konkursi võitjate väljakuulutamine toimub Brüsselis rohelise nädala ajal, 3.-6. juunini 2008.

Euroopa keskkonnakonkursid toimuvad iga kahe aasta tagant, viimane konkurss toimus 2006. aastal. Konkurss annab võimaluse välja selgitada ja tunnustada organisatsioone, kes pööravad oma tegevuses tähelepanu säästvale arengule ning arvestavad keskkonnaga.

Parimaid keskkonnasõbralikke ettevõtteid on "European Business Awards for The Environment" konkursil tunnustatud juba alates 1987. aastast.
Varem on EBEA konkursil Eesti ettevõtetest osalenud 2002. aastal AS Kunda Nordic Tsement ning 2006. aastal Eesti Energia AS ning Paekivitoodete Tehase OÜ. Keegi neist ei ole seni finaali pääsenud.

AS Triip ühines käesoleva aasta alguses AS-iga Ecoprint.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 18.03.08 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.