Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Ülikooli lahtiste uste päevale sõidab juba kolmandat aastat erirong (2008-03-18 10:42:27)

 

Kolmapäeval, 19. märtsil 2008 toimub Tartu Ülikoolis lahtiste uste päev, kus saab tutvuda ülikooli õppimisvõimalustega. Juba kolmandat aastat toob Harjumaa ja Põhja-Eesti noored Tartu kõrgkoolidega tutvuma tasuta Tallinn-Tartu-Tallinn erirong.

Kevadisel koolivaheajal, 19. märtsil toimub lahtiste uste päev korraga kuues Tartu kõrgkoolis. Lisaks Tartu Ülikoolile ootavad huvilisi ka Eesti Maaülikool, Kaitseväe Ühendatud Õppeasutused, Tartu Kõrgem Kunstikool, Tartu Lennukolledž ja Tartu Tervishoiu Kõrgkool.

Kuue kõrgkooli, Edelaraudtee ning Hansapangaga koostöös sõitev erirong väljub Tallinnast Balti jaamast 19. märtsi hommikul kell 7.46 ning asub Tartust tagasiteele kell 17.24. Noorte aega rongis sisustavad kõrgkoolide üliõpilasesindused ning Hansapank. Kohtade arv rongis on piiratud (700 kohta), mistõttu tuleb ennast eelnevalt registreerida Interneti-aadressil http://www.ut.ee/erirong. TÜ õppeosakonna turunduse peaspetsialisti Ingrid Maiste sõnul on erirong mõeldud kooliõpilastele ning rongile registreerunutel peaks sõidul kindlasti kaasas olema õpilaspilet või pildiga isikut tõendav dokument.

Tartu Ülikooli lahtiste uste päeva raames toimuvad teaduskondade tutvustused peahoone aulas ja teaduskondades kohapeal. Aula ettekandeid on võimalik veebist otseülekandena jälgida aadressil http://video.ut.ee<http://video.ut.ee/>

Lisaks toimuvad peahoones kogu päeva vältel 2008. aasta vastuvõtutingimusi ning akadeemilist testi tutvustavad infotunnid ning karjääriplaneerimise seminar. Lahtiste uste päeval toimuvad ekskursioonid Tartu Ülikooli raamatukogus ning võimalik on külastada ülikooli muuseume.

Ülikooli lahtiste uste päeva täpne kava ja lisainfo erirongi kohta asuvad aadressil http://www.ut.ee/sisseastumine.

 

Allikas:  Tartu Ülikooli 18.03.08 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.