Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumis jagati auhindu (2004-12-20 23:28:38)

Keskkonnaministeeriumis toimus aasta keskkonnategude pidulik auhinnatseremoonia, mille raames jagas ministeerium 80 000 kroonise auhinnafondi kahes kategoorias: "Aasta keskkonnategu 2004" ja "Aasta keskkonnateoke 2004".

Plaanis oli välja anda preemia ühes kategoorias, kuid konkursi kandidaatide esitamise käigus otsustati, et välja tuleb anda vähemalt kaks preemiat.
Pooled keskkonnateod olid lastele suunatud või koos lastega tehtud projektid.
Seega tegi elu oma korrektiivid.
"Žürii otsustas tunnustada lastega seotud projekte-tegusid eraldi kategoorias "Aasta keskkonnateoke 2004", ütles ministeeriumi kantsler Annika Velthut.

Kategooria "Keskkonnategu 2004" raames otsustati välja anda kolm preemiat:
* Esimene preemia, 25 000 krooni, läks Laulu-ja Tantsupeo SA-le projekti "Las jääda ükski mets" eest
* Teine preemia, 15 000 krooni, läks MTÜ Kiideva Külaseltsile loodusturismi arendamise eest Kiidevas
* Kolmas preemia, 10 000 krooni, läks Koonga Looduse SA-le ja selle juhile Kaljo Brandtile Nedrema puisniidu taastamise ja korrashoiu eest.

Keskkonnateokese kategooria nominendid olid aga niivõrd tasavägised ja kõik üheväärset tunnustamist väärivad, et žürii otsustas neid kõiki 5000 krooniga premeerida.
Keskkonnateokese preemia said Ala Põhikool, Kabala Põhikool, Ruth Rang ja Erla Soots MTÜ-st Võrkorav, Viljandi lasteaed Mesimumm, MTÜ Peraküla Teater ja MTÜ Ökokratt.

Ülejäänud kaheksa nominenti said tubli töö eest tunnustatud tänukirja, meene ja ministri käepigistuse läbi.

Keskkonnateo konkurss on omalaadsete hulgas esmakordne. Selle raames esitasid Keskkonnaministeeriumi ametnikud kandidaadid, kes on aasta jooksul mõne märkimisväärse keskkonnateadlikkust tõstva teoga silma paistnud. Auhinna saajad otsustas 10-liikmeline žürii.

Konkursiga soovib Keskkonnaministeerium tunnustada üle-Eestilist keskkonnaalast tööd, mis on tehtud pühendumise ja suure initsiatiivi varal. Taolisi keskkonnaalaseid tegevusi tuleb aasta aastalt juurde ning Keskkonnaministeerium leiab, et need on väärt keskkonnaametnike poolset tunnustamist.

Auhinnatseremooniaga kulmineeruva konkursi kandidaadid seadsid üles maakondlikud keskkonnateenistused ja Keskkonnaministeeirumi osakonnad.
Keskkonnateo konkursist soovib ministeerium kujundada iga-aastase traditsiooni.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.