Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Rohelised paluvad peatada Võru põlispuude raiumise kava (2008-03-14 00:36:46)


LõunaLeht on korduvalt juhtinud lugejate tähelepanu tõigale, et Võrus harrastatakse linnapuude suhtes "kirve ja sae poliitikat". Mõõt on lõpuks täis saanud ka Erakonnal Eestimaa Rohelised - neil päevil saadeti linnavalitsusse kiri, milles palutakse puud rahule jätta...

 

12. märtsil tegi Erakond Eestimaa Rohelised avaliku pöördumise Võru linnavalitsuse poole palvega peatada põlispuude raiumise kava Võrus.

 

"Oleme imestunult jälginud teateid kavandatavast raiest Kreutzwaldi ja Petseri tänaval, Katariina alleel ning Seminari väljakul,“ teatas roheliste parlamendifraktsiooni esimees Valdur Lahtvee.

 

Rohelised ei pea õigeks vanade linnapuude langetamise otsustamist Katariina alleel arvestamata dendroloogide hinnangut, et puude seisukord on valdavalt hea või rahuldav.

 

"Me ei pea mõistuspäraseks, et Võru linna tänavatel plaanitakse puude langetamist vaid seetõttu, et vanad puud ei võimalda sinna rajada kaasaegset valgustus- ja sadeveesüsteemi. Samuti ei pea me õigeks, et raiet soovitakse teha linnakodanike protestidest hoolimata,“ rääkis Lahtvee.

 

Pöördumises ei nõustu rohelised Võru linnavalitsuse plaanidega ning peavad oluliseks avaliku arutelu korraldamist südalinna puude küsimuses.

 

Allikas: www.lounaleht.ee 13.03.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.