Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Virumaa kaleidoskoop Tallinna botaanikaaias (2008-03-10 12:57:55)

 

10. märtsist-6. aprillini saab Tallinna botaanikaaia palmimajas näha giidi ja fotograafi Enn Käissi fototöid…

 

10. märtsist kuni 6. aprillini saab Tallinna botaanikaaia palmimajas näha tuntud Ida- Virumaa looduse tundja, giidi ja fotograafi Enn Käissi fototöid. Väljapanekul eksponeeritakse üle 50 foto, kus on jäädvustatud Ida-Virumaa maastikud ja metsad, rabad ja pankrannik ning loomulikult ka selle regiooni visiitkaardiks saanud tuhamäed.

 

Üle 40 aasta pildistamisega tegelenud autor nimetab oma fotosid dokumentalistikaks, sest looduse kõrval on ta jäädvustanud ka inimese tegutsemise ja käitumise jälgi looduses. Näitus on omapärane läbilõige Eesti kirdepoolseima piirkonna elust, kus on kohta nii ehedale loodusele kui ka põnevatele ja kirevatele vaatamisväärsustele. Tuhamäed fotograafi pilgu läbi näitavad, et nende puhul on tegemist eeskätt inimese kasuliku tegevuse tulemusega, mis võib rikastada meie nii horisontaalset panoraami.

 

Fotograafi teine kirg, Kohtla-Nõmme Kaevandusmuuseum, on vastupidiselt ronimine maa alla, kus meie pilgule avaneb hoopis teistsugune, kuid sama paeluv maailm. Märtsis saavad huvilised jätkuvalt tutvuda ka eksootiliste orhideede iluga.

 

Tallinna Botaanikaaed ootab külalisi iga päev kell 11-16.

 

Allikas: Tallinna Botaanikaaia 10.03.08 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.