Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Ülikooli sihtasutus kuulutas välja 2008. aasta eestikeelse terminoloogia sihtstipendiumi saaja (2008-03-10 12:43:17)

 

Seekord polnud taotlejate seas pelgalt keeleteadlased...

Tartu Ülikooli Sihtasutus jagas juba teist aastat välja eestikeelse terminoloogia sihtstipendiume, mida oli kokku 90 000 krooni väärtuses.

2008. aasta stipendiumid pälvisid Tartu Ülikooli doktorandid Lauri Laanisto ja Kaarel Veskis ning magistrant Heilo Altin; Tartu Ülikooli arhiivinduse dotsent Kurmo Konsa ning Tallinna Ülikooli doktorandid Anastassia Zabrodskaja ja Anni Oja.

TÜ Sihtasutuse juhataja Ruth Kotsari sõnul on positiivne, et seekord polnud taotlejate seas pelgalt keeleteadlased, vaid ka teiste erialade esindajaid, kes on eestikeelse terminoloogia arendamise oma südameasjaks võtnud. "See ongi just see, mida me antud stipendiumiga toetada tahame, et eesti keel teaduskeelena ei hääbuks, vaid elaks ja areneks ka mittefiloloogilistel erialadel," ütles Kotsar.

Eestikeelse terminoloogia sihtstipendiumile said kandideerida kõigi avalik-õiguslike kõrgkoolide üliõpilased ja õppejõud ning teadustöötajad, kelle õppe- või uurimisvaldkond on seotud eestikeelse terminoloogia ja selle arendamisega või kes arendavad eestikeelset terminoloogiat oma mis tahes eriala doktoritöö osana.

 

Allikas: Tartu Ülikooli 10.03.08 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.