Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Inimeste huvi sisustustemaatika vastu on suur (2008-03-03 14:26:41)

 

2. märtsil Tartus lõppenud messist Sisustus ´08 võttis osa enam kui 80 ettevõtet ning külalisi käis kolme päeva jooksul üle 11.000.
 
AS Tartu Näitused juhataja Alo Pettai sõnul toob sisustusmess viimastel aastatel kokku aina rohkem huvilisi. „Meeldiv on tõdeda, et inimeste huvi sisekujunduse vastu on kõrge. See tähendab, et leitakse aega ja vahendeid oma kodu kaunistamiseks,” lisab Pettai.
 
Suurenenud külastajaarvud ja tähelepanu panevad korraldajate sõnul ka firmad enam pingutama. Tähtis on külastajale silma jääda ning jagada ülevaatlikku ja täpset informatsiooni. See omakorda tõstab näituse kasutegurit kohale tulnud inimeste jaoks.
 
Sisustus ´08 üheks peamiseks naelaks oli kahtlemata disainiala, kus külastajad said tutvuda Eestis selle alaga tegelejate ideedega. Disainiala projektijuhi Marko Ala sõnul ei püütud esitletud väljapanekuga disaini defineerida või selgemalt raamistada. „Pigem oli meie sihiks lasta külastaja mõte lendama ning panna nad ise fantaseerima. Võimalusi oma kodu isikupäraseks ja stiilseks kujundada on tohutult,” selgitab Ala.
 
Disainiala ehedus ja omapära meeldisid paljudele kohale tulnud inimestele. Mess oli omanäoline, pakkus uudsust ja vaheldusrikkust igapäeva-keskkonda. 
AS Tartu Näitused korraldas sisustusmessi kolmandat korda. Kindlasti toimub mess ka järgmisel aastal.

 

Allikas: AS Tartu Näitused 03.03.2008

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.