Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartus algab reedel suur sisekujundusmess (2008-02-27 00:10:59)

 

Korraldajate, s.o Tartu Näituste messikeskuse kinnitusel toob “Sisustus ‘08” kohale ligi 80 sisustus- ja disainiettevõtet. Seekordsel messil on lisaks sisustuselementidele olemas ka disainiala, kus Eesti oma disainerid ja disainitudengid oma töid näitavad.

 

Lisaks saab messil uudistada näitusi, lapsed võivad aega viita ja vitraaže meisterdada lastealal.

 

Korraldajate sõnul ei ole tänavuse sisustusmessi näol tegemist pelgalt vaatamisrõõmuga, vaid kohale tuleb ka hulgaliselt spetsialiste, kes jagavad sisustusnippe ning laialdast taustainfot.

 

Messi käigus korraldatakse ka seminare, kus räägitakse kodukujundamise tahkudest, näiteks puitpõrandatest, looduslikest värvidest, valgustusest jms.

 

“Sisustus ‘08” projektijuhi Margus Kikkuli sõnul on kolmandat aastat korraldatav mess seekord suurem kui ei iial varem. “Nii inimeste kui ka ettevõtete huvi sisustusmessi vastu on pidevalt kasvanud.

 

Eks möödunud ehitusbuumi ajal rajatud majad ja soetatud korterid vajavad jätkuvalt täitmist ning meie püüamegi selles vallas lahendusi pakkuda,” selgitas Kikkul.


Allikas: www.linnaleht.ee 27.02.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.