Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EMHI ilmaennustus 9. nädalaks (2008-02-25 15:37:25)


25.02.–2.03.2008…


Alanud nädala ilm tuleb eelnevast veidi jahedam. Kui eelmisel nädalal oli ööpäeva keskmine õhutemperatuur +1...+4 °C lähedal ning ületas selle aja normi 8...9°C võrra, siis sel nädalal on arvutatud keskmine normist 3...6 °C kõrgem.


Endiselt on järjestikuste läänetsüklonite mõjul väga sajune ja valdav osa sajust on vihma või lörtsina. Üksikutel selgematel öödel, mis võivad olla ööl vastu 26. veebruari, ööl vastu 29. veebruari, ööl vastu 1. märtsi, võib sisemaal esineda kerget miinust ning märjad teed muutuvad libedaks. Aeg-ajalt tugevneb läänekaarte tuul, kuid tormi esmaspäevastel andmetel silmapiiril pole.

Ilmamuutuse võib märtsi algul tuua tsüklon, mis liigub üle Läänemere kesk- ja põhjaosa ning mille möödumisel pöördub tuul põhjakaartesse. Selliste muutuste korral võib mõneks ajaks katkeda kiire läänevool ja alata arktilise õhu pealetung.

 

Allikas: www.emhi.ee 18.02.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.