Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aiakeskuste kevadpakkumised: Elise Aed (2008-02-25 00:06:18)

 

Eelmisel aastal võeti klientide poolt hästi vastu nn. leinavormiks kujundatud kirju kadakasBlue Carpet’.    




Sel aastal plaanime selliselt kujundatud kadakate sortimenti laiendada: alates kevadest on saada kirju kadakasBlue Star’, roomav kadakasBlue Chip’ ja ‘Glauca’, keskmine kadakas ‘Gold Star’. Tüve kõrguseks on neil taimedel 80-120 cm.


Jätkame thunbergi kukerpuu kirju perekonna tutvustamist: müügil jätkuvalt kuldkollane ‘Aurea’, mitmevärvilised ‘Rose Glow’, ‘Golden Ring’, ‘Red Rocket’, ‘Red Pillar’, säravrohelised ‘Smaragd’, ‘Green Carpet’ jpt.


Uuest ja huvitavast pakume veel värd-nõiapuid. Sel talvel hakkasid nad õitsema detsembris ning praegu veel õitsevad rõõmsasti. Ootame kõiki huvilisi Türile kaupluse Lilled. Kingid. Aiakaubad kõrval asuvale Elise Aia müügiplatsile neid vahvaid ämblikukujulisi õisi vaatama.


Laiendame oluliselt ka põõsasmarana, hariliku kadaka, hariliku elupuu jt sortide valikut.


Mustjaspunaste lehtede ning roosakate õitega must leeder oli eelmisel aastal paljude lemmik, sel aastal on meil neid kahte eri sorti.


Okaspuudest osteti/küsiti hoolega korea nulgu. Sel aastal müüme neid mitmes erinevas suuruses ja hinnaklassis ning loodame, et seekord jagub kogu hooajaks.


Kõigile kodulehe kaudu tellijatele panime juba eelmisel aastal ELS-iga ka hooajaga sobiliku kingituse kaasa. Jätkame seda traditsiooni.

 

Allikas: Elise Aed 24.02.08, Reelika Marrandi.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.