Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Linnuõhtu Palmses (2008-02-15 00:57:07)

 

Neljapäeval, 21. veebruaril algusega kell 18.00 toimub Palmses looduskaitsekeskuse auditooriumis loodusõhtu, mille külaliseks on Eesti Ornitoloogiaühingu (EOÜ) juhatuse liige ning Eesti üks parimaid linnutundjaid Jaanus Elts.

 

Ornitoloog Jaanus Elts on olnud pikka aega Eesti Ornitoloogiaühingu hingeks, ta oli EOÜ esimene ja kauaaegne direktor. Praegusel hetlkel juhib ta linnuatlase koostamise projekti. Elts on ka pikka aega tegelenud põllumajandusmaastike lindude uurimisega ning olnud juhendajaks paljudele linnuvaatlustega alustajatele.

 

Kuna on lõppenud jaanuarikuine talvituvate veelindude loendus, on paras hetk kokkuvõtteid teha. Sellest lähtuvalt ongi õige aeg linnuõhtu korraldamiseks. Jaanus Elts tutvustab Eesti Ornitoloogiaühingut ja räägib, miks selline organisatsioon üldse eksisteerib, kes seal tegevad on ja mis inimesi selle ettevõtmistes osalema sunnib. Jutuks tuleb ka Eesti uue linnuatlase koostamine: suurprojekt, milles osalevad 800 inimest, on nii mõndagi olulist avastanud.

 

Lisaks vaadatakse pilte ja videoklippe erinevatest lindudest ning kõneletakse nende kommetest ja muidugi ka sellest, kuidas neil kõigil omavahel vahet teha.

 

Loodusõhtute korraldamist toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus ning nad on külalistele tasuta, oodatud on kõik huvilised. Looduskaitsekeskus asub Palmse mõisa kõrval asuva vana tõllakuuri hoones. Informatsiooni saab telefonil 329 5550.

 

Järgnevate ürituste kohta avaldatakse infot Lahemaa rahvuspargi kodulehel www.lahemaa.ee.

Riina Kotter, LKK Järva-Lääne-Viru regiooni loodushariduse spetsialist


Allikas: www.lahemaa.ee 14.02.2008.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.