Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Teade poollooduslike koosluste toetuse taotlejatele (2008-02-10 00:04:08)

 

PRIA ootab lisadokumendi esitamist…

 

Üle 700 puisniitude jt poollooduslike alade hooldajat taotlesid mullu maikuus Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametist (PRIA) nende alade hooldamise toetust, ent selle kättesaamiseks on vaja esitada PRIAle veel üks dokument.

 

Põllumajandusministeerium muutis tänavu jaanuaris toetuse saamise tingimusi. Olulisim muudatus on, et varem üheaastane toetus muudeti viieaastase hooldamiskohustusega toetuseks. Samas suurendati toetuse määrasid. Toetuse suurus on puisniidu hooldamisel 3725 krooni hektari eest ja 2910 krooni teiste poollooduslike koosluste hektari eest.


Selgitamaks tekkinud olukorda, saatis PRIA kõikidele taotlejatele teavituskirjad, milles palutakse taotlejal PRIAt teavitada viieaastase kohustuse võtmisest või mitte-võtmisest. Kui taotleja kohustust ei võta, ei ole PRIAl võimalik uue määruse alusel talle toetust maksta.

 
Kahjuks pole need kirjad sadakonna taotlejani jõudnud, mida ei osanud põhjendada ka Eesti Post. Et inimesed informeerimatuse tõttu rahast ilma ei jääks, palub PRIA kõikidel poollooduslike koosluste toetuse taotlejatel, kes pole kirja saanud, võtta telefonitsi ühendust PRIA maaelu arengu toetuste bürooga telefonidel 737 7623 või 737 1276.

 

Allikas: PRIA 08.02.2008 teade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.