Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumehed ja teadlased kohtusid Jõgeva SAI aastaseminaril (2008-02-09 00:27:55)

 

Jaanuari viimasel päeval Jõgeva kultuurikeskuses asetleidnud Jõgeva Sordiaretuse Instituudi viimase aja tegemisi kokkuvõttev “Aastaseminar 2008” on paljude põllumajandustootjate seas väga populaarseks saanud ning ka seekordset konverentsi ilmestas lai praktilise väärtusega teemade ring.

 

Lisaks kahte ossa jagatud suuliste esinemiste sessioonile oli üritusel üles pandud kümmekond stendiettekannet, milles tavapärasest enam oli puudutatud bioenergia teemat.

 

Käsitleti näiteks talirüpsi, päideroo ja erinevate teraviljade bioenergiaks kasvatamise võimalusi.

 

Meeldiva vaheldusena oli külastajatel võimalus ka mitmeid tooteid ise proovida. Eesti sojatoodete boksis oli valida võileivamäärdeid, tofu-juustu jm, Mooste katsejaama laua juures pakuti lisaks lina- ja kanepiõlidele ka vastavate seemnete jahudest valmistatud kukleid ning kotlette.

 

Ettekannete sessioone lahutava pausi ajal sõlmiti Jõgeva SAI ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja vahel koostööleping, mille kaudu soovitakse teadlaste uusi teadmisi nende reaalsete kasutajateni vahendada senisest efektiivsemalt.

 

Huvilised, kellel polnud võimalik sel aastal seminaril osaleda, saavad suurema osa ettekannete ning üritust kajastava pildimaterjaliga tutvuda sordiaretusjaama kodulehel:  vaata...

 

Allikas: Põllumehe e-uudised nr 17.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.