Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EPKK ja Jõgeva SAI sõlmisid koostöölepingu (2008-01-31 13:25:51)

 
Neljapäeval, 31. jaanuaril Jõgeva Kultuurikeskuses toimuval Jõgeva Sordiaretuse Instituudi aastaseminaril „Eestis kasvatatavate põllukultuuride sordid, nende omadused ja kasvatamise iseärasused” sõlmisid koostöö raamleppe Eesti Põllumajandus – Kaubanduskoda ja Jõgeva Sordiaretuse Instituut.

 

Koostöölepingu allkirjastamisel tõdesid Jõgeva SAI direktor Mati Koppel ja EPKK juhatuse  esimees Roomet Sõrmus, et mõlemal organisatsioonil on vastutus Eesti põllumeeste hea käekäigu eest. Seega on reaalne vajadus ühendada jõud Eesti põllumajandussektori tervikliku ja dünaamilise arengu tagamisel ning seeläbi maaelu, põllumajanduse ning keskkonnahoiu edendamisel. Koostööleping sõlmiti esialgu viieks aastaks.

Koostöölepingust saavad kasu eelkõige põllumajandustootjad, kes saavad koostöö tulemusena teadmistepõhise põllumajanduse arendamiseks teada kõige uusimaid arenguid ja värskemaid teadussaavutusi.

 

Pooled arvestavad oma tegevuse kavandamisel teise poole vajadusi, vahetades informatsiooni vastastikku huvipakkuvate koostööprojektide realiseerimiseks ja algatavad koostööprojekte.

 

Kokkulepe sisaldab mõlema poole jaoks vajalikke tegevusi: vastastikku kasuliku informatsiooni vahetamine ja levitamine; poolte kaasamine partnerina kodumaisesse ja rahvusvahelisse koostöösse; valdkondlike arengustrateegiate väljatöötamises osalemine ja ühiste huvide esindamine ning kaitsmine; põllumeestele ja põllumajandusnõustajatele suunatud ürituste planeerimine, organiseerimine ja läbiviimine; koostööprojektide läbiviimine taimekasvatuse valdkonnas; teadusinformatsiooni vahendamine põllumajandustootjatele, muuhulgas PIKK portaali ja EPKK nõuandeteenistuse kaudu; omavaheliste kontaktide ja koostöö jätkuv arendamine.

 

Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja 31.01.08 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.