Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Õhtune retseptisoovitus: kuum õunadessert (2008-01-31 06:44:45)

4 õuna

Santa Maria jahvatatud kaneeli

Santa Maria vanillisuhkrut

4-5 sl suhkrut

1 klaas nisujahu

100 g külma võid

1 tl Santa Maria küpsetuspulbrit

1 klaas keefirit


Kuumuta praeahi 200 kraadini. Koori, puhasta ja tükelda õunad, sega õunaviilud kaneeli, vanillisuhkru ja 1-2 supilusika suhkruga ning aseta küpsetusvormi põhja.

Lõigatud võitükid suru näppudega jahu sisse, lisa 2 supilusikat suhkrut, keefir ja küpsetuspulber.

Taigen jääb käte külge kinni, seepärast valmista see viimasena ja kata sellega ettevaatlikult õunatükid.

Raputa krõbeda katte saamiseks peale veel pisut suhkrut ning küpseta umbes 15 minutit, kuni taigen on kuldpruun.

Serveeri kuumana koos jäätisega. Dessert on väga maitsev ka jahtununa.

 

Allikas: www.tarbija24.ee

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.