Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinn paneb välja tunnustuspreemia “Hoovid korda 2007” (2008-01-31 00:03:55)


Linnavalitsuse korraldusega moodustatakse Tallinna Linnavalitsuse ajutine komisjon tunnustusauhinna “Hoovid korda 2007” preemiasaaja väljaselgitamiseks.

 

Komisjoni ülesanne on selgitada välja 2007. aastal paremini koduhoovi korrastanud korteriühistu. „Konkursi eesmärk on tunnustada korteriühistute tahet ja aktiivsust koduhoovi korrastamisel,” selgitas komisjoni esimees Deniss Boroditš.

 

Tunnustusauhinna “Hoovid korda 2007” preemiasaaja väljaselgitamises osaleb 120 korteriühistut. Auhinnasaaja väljaselgitamisel konsulteerib komisjon linnaosade valitsuste esindajatega. Otsuse preemiasaaja suhtes langetab komisjon pärast linnaosade valitsuste poolt konkursile esitatud korteriühistute hoovide ülevaatamist. Preemia suuruseks on planeeritud 150 000 krooni.

 

„Projekt “Hoovid korda” on edukalt käivitunud ja korteriühistute huvi projekti vastu on tunduvalt kasvanud ning töötab praktikas laitmatult,” lisas Boroditš.

 

Projektile on kahe aasta jooksul eraldatud kokku 25 miljonit krooni. Selle summa ulatuses rahuldati kokku 218 korteriühistu taotlust hoovide korrastamiseks.

 

Käesoleval aastal on hoovide korrastamise toetusteks linnavalitsuse eelarves 12,5 miljonit krooni ja taotluste esitamise tähtaeg on 14. märts.

 

Allikas: www.tallinn.ee 30.01.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.