Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Linna heakord algab koduõuest (2008-01-29 00:28:16)


Käesoleval aastal on Tallinna korteriühistutel jätkuvalt võimalik taotleda linnalt toetust õuealade heakorrastamiseks, milleks linn on 2008. aasta eelarves eraldanud 12,5 miljonit krooni.

 

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on korteriühistutele suunatud projekti „Hoovid korda” eesmärgiks suurendada korteriühistute omaalgatust ja koostöötahet, tugevdada sotsiaalseid suhteid korterelamutes ning parandada hoovide välisilmet.

 

Määruse kohaselt on korteriühistutel linnalt toetust võimalik taotleda hoovis asuvate teede ja korteriühistute esiste kõnniteede rajamiseks ning remondiks, parkimisplatsi, prügimajade või prügikonteinerite rajamiseks, sadevete probleemide lahendamiseks hoovis ja haljasala või puhkeala rajamiseks. „Toetuse taotluse võivad korteriühistud esitada ka tänavavalgustuse rajamiseks, aedade või piirete paigaldamiseks või parandamiseks ning hoovi inventari paigaldamiseks või korrastamiseks,” ütles Boroditš.

 

Projekti “Hoovid korda” raames tänavu toetuse saamiseks on korteriühistutel vaja esitada oma linnaosa valitsusele vormikohane avaldus koos avalduse koosseisus olevate lisadega hoovide heakorrastamiseks ning vähemalt  kolm hinnapakkumist teostavatele töödele.

 

Käesoleval aastal on taotluste esitamise lõpptähtaeg 14. märts.

 

Allikas:  www.tallinn.ee 28.01.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.