Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Agrotelefon (Agrophone) tunneb ära kahjureid ja umbrohtusid (2008-01-25 07:21:03)

 

Vastuse saamiseks piisab vaid teie mobiiltelefonist, eeldusel et sinna on laetud uudne Agrophone-tarkvara. Telefoni tuleb sisestada vaid umbrohu lehe kuju ning asetus varrelja telefon näitab teile võimalike kandidaatide pilte, pakkudes ühtlasi ka võimalusi antud umbrohuliigi vastu võitlemiseks. Tarkvara töötab sarnaselt kahjurite ning haiguste puhul, koosnedes enam kui 400 umbrohtude, haiguste ja kahjuritega seotud andmebaasi kirjest.

 

Taanis toimunud põllumajandusmessil AgroMek demonstreeritud uudset põllumehele kasulikku telefonitarkvara saab endale hankida alates veebruarist. Lisaks taimekahjurite andmebaasile antakse kaasa veel ilmastikualane ning põllumajanduse tehniline sõnaraamat.

 

Tulevikus soovitakse pakkuda mitmekeelset sõnaraamatut, abistamaks farmereid võõrtöölistega suhtlemisel. Tarkvara maksumuseks hinnatakse ligikaudu 24 £ aastas. Vajalik on piisava ekraani ning mälumahuga (10 MB) telefon.

 

Allikas: www.agromek.dk / Põllumehe e-uudised

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.