Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Mida peidab endas Aiandus.ee? (2004-12-03 21:21:58)
Meie portaalis leiab kajastamist üha suurem hulk tegevusi, teavet ja nõuannet, mis mahub sõna "aiandus" alla. Nii mõnelgi lugejal on tekkinud raskusi siinses keskkonnas liikumisega. Esmapilgul ei haara tõesti kõike. Seepärast püüame järgnevalt veidi teejuhiks olla.

Otsing
Vasakul ülanurgas asub väike valge lahter, mis on võtmeks otsitava teema leidmisel. Sellesse kirjutatav sõna toob vaateväljale portaali piires peituvate kirjutiste pealkirjad. Paraku mitte kõik! Seepärast on kaval trükkida nende läbilappamise järel ka sama sõna sünonüüm, nii saab leidmisrõõm suurem olema.

Uudised
Avalehekülje keskel on korraga vaateväljas 5 aiandus-, loodus-, keskkonna- või maaeluteemalist päevakajalist kirjutist. Klikata tasub alati ka uudiste arhiivi, sest vahel koguneb sündmusi ööpäeva jooksul rohkem, kui ekraanile mahub:
www.aiandus.ee/arhiiv.php.
NB! Ootame erialaliste uudiste kajastamist kõigilt aiandustegijatelt: info@aiandus.ee.

Sündmused ja reisid
Siit leiab huviline näituste, laatade, õppepäevade, kursuste, aiandusreiside jm ettevõtmiste loetelu kuude kaupa. Viited korraldajate kodulehtedele annavad tegemistest põhjalikuma ettekujutuse.
Praegu valmistame ülespanekuks ette järgmise aasta kalendrit.
Kuidas ettevõtja kalendrisse kirja saab? Soovid võtame vastu e-posti teel: info@aiandus.ee. Avaldamistingimused saadame vastavalt sündmuste mahule. Ühtegi küsijat pole me tagasi lükanud.

Meedia ja raamatud
See rubriik on kanaliks aiandusest pajatavate ajalehtede, ajakirjade, raamatute, tele- ja raadiosaadete leidmisel. Meediategelased ja raamatuüllitajad! Siin on lisamisruumi veel piisavalt: info@aiandus.ee.

Aed ja kokakunst
Siia lisame kodukootud, läbiproovitud ja sõprade ringis heaks kiidetud toiduretsepte. Asjalikud pakkumised on teretulnud: info@aiandus.ee.

Foorum
Viimane vasakpoolne rubriik on õlekõrreks neile, kes oma aiaprobleemile senini vastust või lahendust pole suutnud leida. Vastavalt jõu- ja ajavarudele sepistavad foorumisse vastuseid ka oma ala tuntud tegijad. Siingi tasub enne küsimuse lähetamist all servas olevas otsingukastis sõnadega veidi mängida: ehk on sama teema juba olemas.
Kutsume aiapidajaid aktiivselt sõna võtma ja oma asjalikke kogemusi jagama!

Eelnev oli vaid osa aiandusportaalis talletatud teabest.
Ka muud rubriigid tasub kindlasti läbi matkata, pealkirjad räägivad enda eest, millega tegemist.

Edu aiandusteadmiste ammutamisel!

Aiandus.ee.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.