Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Uus bioloogia – aluseline toitumine (2008-01-17 00:21:25)

 

Erinevad happed tekivad meie organismis ainevahetuse tulemusena, normaalse seedimisprotsessi käigus (nn “tavalise” toidu söömise korral) ja rakkude lagunemisel. Kui me ei aita oma kehal nendest jääkidest vabaneda, siis on tagajärjeks erinevad terviseprobleemid.


Ameerika mikrobioloog, biokeemik ja toitumisteadlane dr Robert O. Young (pildil) on põhjalikult uurinud organismi sisekeskkonda, rakkude tööd ja seda, millist mõju avaldab toit (sh erinevad dieedid) organismi happe-leelistasakaalule ning selle kaudu igale rakule meie organismis. Aastatepikkune töö viis ta põhjapanevate järeldusteni, mida ta ise nimetab uueks bioloogiaks (The New Biology). Dr Youngi põhisõnum on järgmine: “On vaid üks haigus – see on keha ülehappesus. Muuda on organismi sisekeskkond aluseliseks ja keha saab ise hakkama teda vaevavate hädadega”.


Heaks näiteks on haigestunud kala akvaariumis. Mida te teeksite, kas prooviksite kala turgutada või vahetaksite siiski vee uue vastu?


Kiirest elutempost tingitud pidev pidev stress, vale toitumine, elukeskkonna saastatus (heitgaasid, kemikaalid, elektromagnetlained), ravimite liigne tarvitamine ja negatiivsed emotsioonid põhjustavad kõik keha liigset happelisust.

 

Allikas: Vali Uudised 16.01.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.