Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kinnisvaratehingute aktiivsus on tugevalt langenud (2008-01-12 00:51:34)

 

Uus Maa kinnisvara-analüütik Annika Jakobson ütles aripaev.ee-le, et sellist aktiivsuse langust kinnisvaratehingutes ei osatud firmas ette näha.

 

Jakobson selgitas, et kui 2006. aasta lõpp oli kinnisvarabuumi tippaeg, siis möödunud aastal langes tehingu hind statistika põhjal 5 protsenti ja tehingute arv umbes poole võrra.

 

Jakobsoni kinnitusel langesid aga tehingute hinnad isegi 10-20 protsenti.

Maa-ameti andmetel tehti detsembris kokku 1581 tehingut summas 1,67 miljardit krooni, aasta varem tehti seevastu samal perioodil 1936 tehingut kogusummas 3 miljardit krooni.

 

Tehingute arv on seega Jakobsoni sõnul kahanenud 18 protsenti ja tehingute kogusumma 44 protsenti, mis viitab sellele, et 2006. aasta detsembris toimus mitmeid tehinguid väga kallite objektidega, eeldatavalt oli tegemist ärikinnisvaraga.

 

Korteriomandite tehingute arv ulatus Jakobsoni andmetel 2007. detsembris 569ni, samas kui 2006. aastal tehti sel perioodil 1165 tehingut.

 

Allikas: www.tarbija24.ee 11.01.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.