Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kokkuvõtlikult 2007. aasta ilmastikust (2008-01-03 00:45:05)

 

Lõppenud aasta ilmastikust jääb meelde soojale jaanuarile järgnenud külm ja pakaseline veebruar. Märtsi teine pool oli enneolematult soe, õhutemperatuurid ulatusid peaaegu iga päev 14...17 soojakraadini. Aprilli lõpp ja mai algus pakkusid jälle väga jahedat ilma, mitmel pool tuli lörtsi ja lund. Mai keskpaigast juuni keskpaigani valitses ilus, ajuti lausa palav suvi. Juuni teine pool ja juuli seevastu olid üsna sajused. Teine palava suve periood jäi augusti kahte esimesse dekaadi. September, oktoober ja november olid õhutemperatuuri poolest normilähedased, kuid sademeid tuli septembris ning oktoobris märgatavalt üle normi. Detsember kujunes teist aastat järjest valdavalt vihmaseks ja soojaks. 


2007. aasta keskmiseks õhutemperatuuriks Türil kujunes +6,7 kraadi, mis on pikaajalisest normist 1,8 kraadi võrra soojem. Sademeid tuli aastaga 825 mm, mis on 20 protsenti enam kui pikaajaline norm.

Loe edasi…

Allikas: Sven-Erik Enno, Türi vaatluspost

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.