Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pauksonite aastaprognoos 2008 (2007-12-27 07:58:28)


Allikas: Virumaa Teataja,
Edda ja Eduard Paukson

 

Uus aasta, uued mured. Ehkki paljud neist kipuvad olema äravahetamiseni sarnased senistega. Peamiselt hõlmavad need tööd, tervist, majanduslikku kindlustatust, hariduse omandamist, põhiseaduslike õiguste kaitsmist. Õnneks annab Jupiteri ja Saturni soodne seis kõigile - nii tavainimestele kui ka poliitikutele - tasakaalukust, tegutsemisjulgust ja praktilise mõtlemise oskust ning suurendab vastutus- ja kohusetunnet.

 

JÄÄR

Aasta 2008 on teile tõsine arvukate väljakutsete aasta. Planeediseisud jätavad vaba valiku, millised neist vastu võtate ja mil moel nende üle võidu saavutate. Kuid nad annavad teile ka täieliku toetuse edukalt hakkama saamiseks praktiliselt kõigega, mis te käsile võtate. Energiatase on kõrge. Tööülesannete täitmisel ja karjääritaotlustes võite arvestada ülemuste soosinguga. Oskate ka alluvatega leida kergesti ühise keele. Töökaaslastega võivad suhted aasta läbi olla pisut pingelised. See võib olla tingitud teie liigsest kriitilisusest või hoolimatusest nende vajaduste suhtes.

Kuni 4. märtsini on oht, et olete aeg-ajalt liialt enesekindel. Arvate, et ainult teil on kõigele ja kõiges õigus. Kompromisslahendused teid ei rahulda. Kui tahate, et aasta kulgeks sujuvalt ja edukalt, siis võtke ennast kokku ning püüdke ka teiste väljaütlemised ja seisukohad vähemalt rahulikult ära kuulata.

Tähtsamate lepingute sõlmimisel ja suuremate tehingute sooritamise korral valige “Astroloogilise abimehe” kalendaarsest osast selleks sobivaimad päevad.

Et teie majanduslikus seisus võib sel aastal tekkida nii tõuse kui mõõnu, siis mõelge kõik ettevõtmised enne nende alustamist hästi hoolega läbi. Te ei tohi ette võtta ega teha midagi niisugust, mis läheb konflikti mõne seadussättega.

Aprilli teine pool on rahaliselt hästi soodne. Oskate leida häid sissetulekuallikaid ning kasulikult investeerida vaba raha mõnda projekti või kinnisvarasse.

Maikuu algusest 25. kuupäevani võib raha tublisti sisse tulla mingi loomingulise tegevuse läbi. Vedada võib õnnemängudes.

Isiklikes ja ka tööalastes partnerlussuhetes olete sel aastal veidi passiivsem. Ilmselt ei jää teil neile piisava tähelepanu osutamiseks lihtsalt aega. Elavnemist võib isiklikes suhetes märgata 1. septembri ja 3. novembri vahelisel ajal, kusjuures kuni 24. septembrini on need päris romantilised ja soojad. Sel ajal suhtlete ka lastega vabalt ja aktiivselt.

Tervis on suhteliselt muutlik ja suurel määral sõltuv teie väsimusastmest. Kui energiavarud kahanevad, siis olete ka vastuvõtlikum külmetustele ja nakkustele. Pisemategi haigusnähtude tekkimisel ravige ennast korralikult terveks, et vältida haiguse krooniliseks muutumist. Kiiretel ja närvilisematel perioodidel võivad esineda seedehäired, eriti Jäärast lastel. Hoiduge peapiirkonna külmetamisest. Nii lastel kui täiskasvanutel esineb sel aastal rohkem hambapõletikke.

Ärge millegagi mõtlematult riskige. Masinate ja mehhanismidega tegelemisel, ehitustöödel ja ohtlikes kohtades viibides järgige rangelt turvanõudeid.

Õpingute ja enesetäiendamise vallas on see aasta täiesti tavaline. Suuremaid raskusi ja takistusi ei tohiks ette tulla, kuid ka eriliselt soodsaid planeediseise pole ette näha. Mõnevõrra ladusamalt sujub otseselt ilu ja loominguga seotud erialade õppimine.

2008. aasta võib teile tuua päris palju reisimist. Seejuures ajavahemik 18. oktoobrist 12. novembrini on väga soodne puhke- ja lõbureiside sooritamiseks ning 16. novembri ja 27. detsembri vaheline aeg tööreisideks.

Sõpradega suhtlemisel võib aeg-ajalt tekkida segaseid olukordi. Peamiselt on need tingitud üksteise valesti mõistmisest, kuid ka tahtliku või tahtmatu petmise katsetest. Pole välistatud, et mõni sõber käitub teiega omakasupüüdlikult. Jälgige, et teie ise oleksite sõprade vastu aus ja otsekohene. Õppige paremini vahet tegema tõelise sõpruse ja lihtsalt hea tutvuse vahel. On oht, et võite mõne uue tuttava maalida just seda värvi, millisena tahate teda näha. Sellega kutsute õige pea esile ebameeldivaid olukordi. Uue suhte tekkimisel analüüsige ja testige seda põhjalikult, enne kui otsustate, millisesse lahtrisse selle paigutate.

 

SÕNN

Võite arvestada üsna sujuva ja rahuliku aastaga. Loomulikult tuleb ka teil ette selliseid ajaperioode, mis toovad kaasa mitmesuguseid takistusi ja konflikte, kuid te oskate tänavu neist ladusamalt jagu saada kui mõnel varasemal aastal.

Võimalik, et võtate sel aastal käsile mingid õpingud. Tänu suurele kohusetundlikkusele olete neis ka edukas.

Suhtlete kõigiga tasakaalukalt ja sõbralikult. Eriti võib seda märgata ajavahemikul 24. septembrist 18. oktoobrini ning 4. ja 23. novembri vahel.

Ilmselt loote kogu aasta läbi uusi suhteid. Enamasti on tegemist sõprussuhetega, mis tekivad äkitselt üsna eriliste inimestega, kes reeglina muudavad teie elu vähemalt sel aastal senisest palju värvikamaks. Tundub, et mitmekesisust ja põnevust toob teie ellu sel aastal just aktiivne suhtlemine ja koostöö sõpradega. Romantilistes suhetes sujub kõik ladusalt. Kõige säravamad ja kirglikumad on need 24. septembri ja 23. novembri vahelisel ajal.

Tõenäoliselt tegelete palju ja süstemaatiliselt oma lastega. Võimalik, et esitate neile liigseid nõudmisi ning saate pahaseks nende vasturääkimise peale. Jälgige oma käitumist ja püüdke nende soove ja vajadusi paremini mõista. Andke lastele rohkem tegevusvabadust, muidu kaotate nendega usaldusliku vahekorra.

Võimalik, et sooritate selle aasta sees mingi suurema soodsa kinnisvaratehingu. Tõenäoselt siirdute välismaale lõbu-, puhke- või tööreisile – see ettevõtmine läheb igas mõttes korda.

Rahaasjade ajamisel olete aktiivne ja edukas aasta algusest 4. märtsini ning 2. maist 10. juulini. Ajavahemikul 25. maist 18. juunini võib teid saata lausa uskumatu rahaõnn. Sel perioodil võib sülle kukkuda isegi suurem loteriivõit. Võib juhtuda, et teil tekib ebatavaline hiilgav idee suure hulga ausa raha teenimiseks. Selle idee võib teile anda ka mõni sõber. Tõenäoliselt on selline teenistus ajutine ning seotud peamiselt kirjutamise, fotograafia, laval esinemise, lillede ja kõige muu ilusaga, kuid see võib olla ka midagi palju põnevamat.

Pole välistatud, et avastate endas uusi andeid ja võimeid, mis oskuslikul rakendamisel hakkavad teile pidevalt korralikku raha sisse tooma.

Lõbustustest te vist eriti ei hooli, kui te just ise ei tööta mõnes lõbustusi pakkuvas firmas või lasteasutuses. Siis olete küll ettevõtlik ja teete palju tööd, kuid korralikult ennast lõdvestada te ikka ei oska. Peaksite siiski vähemalt kultuuriüritustest osa võtma, need mõjuksid teile väga värskendavalt.

Tervis on tavalisest stabiilsem. Pisut ettevaatlikum peaksite olema 19. augusti ja 4. oktoobri vahel. Võite ennast sel ajal kergesti vigastada. Eriti tundlik ülepingutuste suhtes on ristluude piirkond. Võib esineda põletikulisi protsesse. Jälgige “Astroloogilise abimehe” kalendaarsest osast sellekohaste hoiatustega märgistatud päevi.

30. aprillist 25. maini olete loomingulises meeleolus ning naudite kõike ilusat enda ümber. Olete suurepärane suhtleja ning tunnete tavalisest suuremat huvi kujutava kunsti, kirjanduse ja muusika vastu. Üsna tõenäoline, et võimaluse korral kujundate ja korrastate oma iluaeda. Võib-olla hüppate ka mõnele sõbrale või naabrile aiatööde tegemiseks appi.

 

KAKSIKUD

Parimagi tahtmise juures ei saa öelda, et teil seisab ees lahe aasta. Paljudes tööalastes tegevustes ja isiklikes ettevõtmistes kohtate takistusi. Tunnete, et olete otsekui surutud mingisse piirangute rõngasse. Käitute ka ise tavapärasest tublisti vaoshoitumalt ja tasakaalukamalt. Mõtlemine ja isegi liigutused on märgatavalt aeglasemad. Arvatavasti murrate tublisti pead, kuidas muuta töö endale huvitavamaks ja kodune elu vabamaks. Ent samal ajal teete oma elu keerulisemaks ja pingelisemaks sellega, et ei oska õigesti jaotada aega töö, koduste asjade ja muude tegevuste vahel.

Ajuti võib teid hakata painama kartus, et teie kodu pole küllalt korras. Arvatavasti lähete siis kohe kihku täis hakata korterit remontima või lausa midagi uut ehitama. Ärge omapäi midagi tehke, vaid arutage kõik pereliikmete ja vanematega läbi. Üheskoos saate parema ülevaate, kas teil jagub selleks füüsilisi ja rahalisi ressursse või mitte. Tõenäoliselt pole asi sugugi nii hull, et kodu renoveerimisega ei kannataks veel natuke oodata. Palju mõistlikum oleks energiat kulutada põllulapil, lille- või kapsaaias, kui teil midagi seesugust on. Kui pole, siis võite näiteks interjöörile kerget iluravi teha. Ärge sulguge nelja seina vahele, vaid käige ennast regulaarselt tuulutamas.

Suhted koduste ja vanematega on pisut pingelised. Kipute neid tühiasjade pärast kritiseerima, kutsudes sellega esile pisitülisid. Samal ajal tunnete suurt seesmist vajadust süveneda vanemaid ja ka pereliikmeid vaevavatesse probleemidesse ning olla neile nõu ja jõuga toeks. Väga võimalik, et teile teeb muret vanemate tervis.

Lastega suhtlemiseks ja nendega aktiivseks tegelemiseks on parim aeg 19. augusti ja 4. novembri vahel. See on hea aeg ka lõbutsemiseks ja seltskondlikuks suhtlemiseks. Kui te viitsite ennast kodu küljest lahti kangutada, siis tekib teil kindlasti võimalus meeldivaks flirdiks. Väga võimalik, et loote ilusa armusuhte, mille kestvuse kohta on raske midagi mõistlikku öelda.

Töö ja karjääritaotluste vallas võib see aasta kujuneda väga kirevaks. Tahate leida midagi uut ja huvitavat ning teha mõnesid muudatusi. See võib teil kenasti õnnestudagi. Keegi võib teid üllatada kasuliku ja ülipõneva pakkumisega. Muudatuste tegemiseks on kõige soodsam aeg 15. märtsist 2. aprillini. Ka mõtlemine on teil sel ajal kiirem ja analüütilisem. Ent kindlate kokkulepete sõlmimiseks nii sel perioodil kui ka üldse kogu aasta jooksul oleks mõistlik “Astroloogilise abimehe” kalendaarsest osast välja otsida selleks kõige sobivamad päevad.

13. märtsi ja 6. aprilli vaheline aeg on suurepärane tegelemiseks kunsti, kirjanduse, muusika ja muu loominguga. Teosed, mis te sel ajal loote, on originaalsed ja pisut müstilised.

Rahaline seis on muutlik ilmselt aasta läbi. Rahavaru suurus sõltub suurel määral sellest, kui hästi või halvasti oskate oma kulutusi kontrolli all hoida. 18. juunist 26. juulini suudate leida ülihäid mooduseid raha teenimiseks ning oskate seda ka otstarbekalt kulutada. See on suhteliselt ohutu aeg vaba raha investeerimiseks kasulikesse ettevõtmistesse ja kinnisvarasse. Võib olla loosiõnne. 4. märtsi ja 9. mai vahel olete vist rahaasjus ja tehingutes ülearu impulsiivne ja riskialdis. Suuremate asjaajamiste korral peaksite võtma kogenud nõuandja, kes aga ei tohiks olla päikesemärgilt Kaksikud.

Tervislik seisund sõltub teil sel aastal suuresti meeleolust, tegutsemise aktiivsusest, toitumisest. 4. oktoobri ja 23. novembri vahelisel perioodil peate tõsiselt jälgima, et te ei külmetuks. Sel aastal on oht, et pisemgi tervisehäire võib teil võtta kroonilise iseloomu.

Aeg-ajalt võite tunda mingit seletamatut igatsust. Tunnete harilikust suuremat vajadust õrnuse, helluse ja hoolitsuse järele. Tahate, et kõik suhted oleksid hästi harmoonilised. Seda eriti ajavahemikel 18. oktoobrist 12. novembrini ja 23. novembrist 12. detsembrini.

Samas võib juhtuda, et 16. novembri ja 27. detsembri vahel kaldute enesekesksusele ja tülinorimisele, andes sellega ise põhjust konfliktide tekkimiseks ja suhete pingestumiseks. Pole võimatu, et te alateadlikult otsite võimalusi vaidlemiseks ja konflikti minekuks, et suhted veidi vürtsikamad oleksid. Võib-olla ongi sel aastal õige usaldada romantilistes ja ka teist laadi isiklikes suhetes oma esimest mõtet ja käituda selle järgi. Vastasel juhul võivad need nii teile kui partnerile muutuda üksluiseks.

Võib juhtuda, et aasta kolme viimase nädala vältel tuleb teil ootamatult ette mingi tehing, mille peate sooritama ülikiiresti. Enne selle kinnitamist katsuge siiski näpistada natuke aega vähemalt põgusaks pisiasjadega tutvumiseks.

 

VÄHK

Planeediseisud tõotavad teile tuua igati eduka ja viljaka aasta. Olete kohusetundlik ja süstemaatiline ning teil jätkub visadust ka aega ja suurt täpsust nõudvate töödega maadlemiseks. Võib-olla olete enamalt jaolt ülearu tõsises meeleolus ja liialt mõtetega töö küljes kinni. Leidke töö kõrvalt kindlasti natuke aega ka pere jaoks, puhkamiseks, lõbutsemiseks ja meelisasjadega tegelemiseks.

24. septembri ja 23. novembri vahel kerkivad teil esiplaanile suhted lastega. See on hea aeg nendega usaldusliku vahekorra loomiseks. Oskate neid suunata ja neile kõiges õiget nõu anda ning vajaduse korral neid tõhusalt kaitsta. Seis on sel ajal soodne kas koos lastega või üksi lõbutsemiseks ning näitustel, kontsertidel ja teatris käimiseks.

Võimalik, et teil tekivad mõned meeldivad ajutised suhted vastassoo esindajatega. Kui töötate mingis laste-, lõbustus- või kultuuriasutuses, siis olete hästi energiline, ettevõtlik ja edukas. Aeg on suhteliselt paljutõotav õnnemängudeks.

Et olete töökas ja kohusetruu, siis sujub teil ka igasugune õppimine ladusalt. Seda võib samuti öelda Vähist koolilaste kohta. Eriti soodustavad selle aasta planeediseisud õpetajate, kirjastajate, reporterite, giidide ja kaubandustöötajate töid ja tegemisi. Seis on soodne pikaajaliste tulevikuplaanide tegemiseks ja õpitegevuse korraldamiseks.

Suhted lähisugulaste ja naabritega on kindlad ja sõbralikud. Suhteliselt sagedasti tegutsete koos ning abistate üksteist nõu ja jõuga. Nii romantilised kui ka muud suhted on stabiilsed. Suudate kerge vaevaga klaarida erimeelsusi nii isiklikes kui ka tööalastes partnerlussuhetes. Tõenäoliselt loote nii mõnegi uue partnerlussuhte.

Kui teil pole veel kindlat partnerit, siis võib juhtuda, et kui mitte varem, siis aasta viimase pooleteise kuu vältel armute jäägitult. See on suurepärane aeg kõigi partnerlussuhete värvikamaks ja isiklike suhete romantilisemaks muutmiseks. Sel ajal loodud töö- ja isiklikud partnerlussuhted on üsna püsivad.

Rahalise seisuga peaksite olema rahul. Rahaasjad sujuvad ladusalt, 9. maist 1. juulini ning 12. juulist 10. augustini aga lausa suurepäraselt. Oskate leida ülihäid rahalise seisu parandamise võimalusi, kuid lihtsalt rahakogumise maaniat teil sel aastal ilmselt ei teki.

Töös ja karjääritaotlustes olete kõige edukam aprillikuus ning eriti sel juhul, kui teie töö on otseselt seotud loomingu, spordi või poliitikaga. Võimalik, et teil tekib suur soov midagi organiseerida või sootuks võtta endale milleski juhiroll. Olete energiline ja aktiivne ning pakatate ideedest. Tööl ilmselt arvestatakse teiega. Võib juhtuda, et loote töö juures kellegagi romantilise suhte.

Tervis peaks olema päris hea. Mingil ajal, kõige tõenäolisemalt aasta lõpus, võib teil tekkida soov hakata tegelema tervisespordiga.

Pange oma vaim valmis võimalikuks välisreisiks. Teil võib ka endal tekkida ootamatu soov külastada mõnda välisriiki. Eriti suur tõenäosus selleks on 13. märtsi ja 6. aprilli vahelisel ajal.

Kui teil juhtumisi tuleb tegemist kinnisvara, maksude või pärandusega seotud asjaajamistega, siis olge hästi hoolas kontrollima, et kõik oleks rangelt ametlik ning asjasse puutuvad dokumendid perfektsed ja juriidiliselt korrektsed. Ajavahemikel 8. jaanuarist 15. märtsini ja 8. detsembrist aasta lõpuni pole midagi hullu, kui olete asjaajamistes pisut pealiskaudsem.

19. augusti ja 23. novembri vaheline periood on aeg, mil arvatavasti tahate tegeleda kodu, vanemate ja kõigi pereliikmetega. Oskate maitsekalt ümber kujundada kodu ja aeda. Suuremat remonti te vist ette ei võta. Lähenete kõigele koduga seonduvale loominguliselt. Suhted kodustega on soojad ja sõbralikud. Võimalik, et korraldate ühisüritusi või lähete koos reisile. Imehea aeg lahkhelide klaarimiseks, kui need on tekkinud.

 

LÕVI

Sel aastal kimbutavad teid rahamured. Võib-olla saate oma töö eest oodatust vähem raha ning olete sel või mingil muul põhjusel sunnitud läbi ajama harjumuspärasest napimalt. Loomulikult vähendab see tublisti teie sünnipärast optimismi. Nii mõnedki Lõvid, eriti parajasti keskikka jõudnud, võivad ehmatusega märgata, et nende mõtted kipuvad keerlema majanduslikult kindlustatud tuleviku ümber. Tulusate sissetulekuallikate otsimine teil sel aastal tõenäoliselt rahuldavaid tulemusi ei anna. Parem ärge hakake ennast sellega asjatult väsitama, muidu võite takkatippu veel sügavasse stressi langeda.

Ärge laske muremõtetel oma loomupärast rõõmsameelsust varjutada. Kindlasti pole muretsemiseks kuigi tõsist põhjust. Tekkinud raskused on ajutist laadi ning kaovad mõne aja pärast iseenesest. Pealegi ei jää te rahast lausa lagedaks ning tulete olemasolevaga kenasti toime. Väga võimalik, et mõnes mõttes osutub selline kogemus teile isegi kasulikuks, näidates, et lustlikult elada on võimalik ka vähem luksuslikus miljöös ja rohkem tööd rabades.

Rahaliselt veidi kergemad ajad on teil 9. maist 1. juulini ja augustikuu. Siis võite leida mõne tulusama tööotsa või tuleb teil kuigipalju raha sisse mõnest ootamatust allikast.

Tervis ei tohiks teid sel aastal eriti alt vedada. Võite isegi mõnest kroonilisest haigusest terveneda. Kui olete jõudnud juba eakate kilda, siis tunnete endas uut elujõudu ning teil tekib vajadus aktiivse füüsilise tegevuse järele.

Suhted töökaaslastega on harmoonilised. Kui teil ongi olnud erimeelsusi, siis sel aastal leiate nendega kergesti ühise keele. Aitate neid meelsasti ja arvestate nende nõuannete ja seisukohtadega ning veedate koos vaba aega. Töös ja karjääritaotlustes olete kõige ettevõtlikum ja edukam 18. aprillist 25. maini. See on soodne periood ülemustega suhtlemiseks ja uue töökoha otsimiseks, samuti mitmesuguste tööalaste muudatuste tegemiseks. Väga hästi edeneb sel ajal intellektuaalne ja loominguline tegevus ning laste, noorte ja reisimisega seotud töö.

Suhted pereliikmete ja vanematega on hästi head 4. oktoobri ja 23. novembri vahel. Osutate suuremat tähelepanu vanemate vajadustele ning abistate neid meelsasti. Võite arvestada nende nõuannete ja võib-olla ka materiaalse abiga. See on hea aeg veel koduste ümberkorralduste tegemiseks. Võite uuendada ja ümber tõsta mööblit ja muuta sisekujundust. Soovite viibida kodus ning tegeleda oma meelisharrastustega või lihtsalt lugedes või telerit vaadates lõdvestuda.

Isiklikes ja tööalastes partnerlussuhetes tekib segaseid olukordi. Ajuti tuleb ette vastastikust mõistmatust, võib-olla ka valetamist ja petmiskatseid. Intiimsuhetes võite ekslikult arvata, et partneri tunded on jahenenud, või heidab partner seda teile ette. Kui suhetes on tekkinud tõsised probleemid ja suured pinged, siis on suhteliselt lihtne olukorda parandada ajavahemikul 8. jaanuarist 15. märtsini. Olete sel ajal hea kuulaja ja arukas arutleja.

Lastega suhete parandamiseks on parim aeg 18. oktoobrist 27. detsembrini. Tegelege nendega sel ajal aktiivsemalt, tundke nende tegevuse vastu suuremat huvi ja käige nendega koos lõbutsemas. See on nii teile kui lastele äärmiselt vajalik ja kasulik ning lisab vähemalt aasta viimastele kuudele mõnusat sära.

 

NEITSI

Arvatavasti pole te elu seeski nii palju mõelnud, kui teete seda sel aastal. Koostate tulevikuplaane, teete arvukaid otsuseid ja kulutate päris palju aega nende õigsuse detailsele analüüsimisele. Mõtlete kainelt ja objektiivselt ning oskate näha ja arvesse võtta kõrvalisi mõjureid. Tõenäoliselt lahkate peensusteni nii tööasjade, koduse elu, majandusliku seisu, partnerlussuhete kui ka muuga seotut.

Olete kohusetruu ja tunnete ennast kõiges kindlana. Teistel on teiega võib-olla pisut igav, sest olete suhetes töökaaslaste, laste ja teiste pereliikmete, partnerite, sõprade ja tuttavatega liialt asjalik. Lõbustustest ja meelelahutustest te eriti ei hooli. Õigemini ei jää teil selleks suure mõtlemise kõrvalt aega. Andke endale aru, et aeg-ajalt te lihtsalt peate lõdvestuma ja laskma ajul pisut puhata, muidu võib närvisüsteemis tekkida lühis.

Võib arvata, et 12. novembriks olete kõik suuremad ja tähtsamad otsused langetanud ning teil tekib kuni aasta lõpuni ometi võimalus korralikult lõdvestuda, puhata ja meelt lahutada, tegeleda laste ja teiste pereliikmetega.

Üksikutel Neitsitel tekib ajuti endas kahtlusi ning oma oskuste ja võimete alusetut alahindamist. Heitke sellised mõtted peast. Teie kartused on põhjendamatud. Arvestage sellega, et 2008 on teil struktuuride loomise ja korrektuuride tegemise aasta.

Teie rahaline seis on igati rahuldav. Oskate kõike rahaasjadega seonduvat hoida tugeva kontrolli all. Ajavahemikul 19. augustist 4. novembrini loovad planeediseisud teile ülihäid võimalusi rahavarude oluliseks suurendamiseks. Võite lausa ootamatult leida tulusaid lühi- või pikaajalisi sissetulekuallikaid.

Tervis on muutlik. Aeg-ajalt nõrgendate seda ise enda liigse väsitamisega. Närvitsemine kutsub tõenäoliselt esile seedehäireid. Seda ka Neitsist lastel. Võib juhtuda, et teil ilmneb mingi kindla haiguse sümptomeid, kuid haigust ennast tegelikult pole. Võib juhtuda ka nii, et haigestute millessegi, kuid diagnooside põhjal ei suudeta üheselt öelda, missuguse haigusega on tegemist. Kõige õigemaid arstliku kontrolli tulemusi annab ajavahemik 18. aprillist 25. maini.

Neitsist õppurite, ja eriti laste juures võib ajuti märgata mälu nõrgenemist. Neid tuleks sel aastal rohkem aidata, innustada ja julgustada.

Planeediseisud toovad mingitel aegadel teie tööalastesse, abielu- ja muudesse isiklikesse partnerlussuhetesse ootamatusi ja üllatusi. Iga ootamatu sündmuse ja olukorra tekkimisel püüdke jääda võimalikult rahulikuks. Ärge hakake tormakalt tegutsema ega mässumeelt ilmutama. Mõelge kõik üksipulgi läbi. Ilma karjuva vajaduseta pole partnerlussuhetes suuremate muudatuste tegemiseks see aasta kuigi hea. Seisud soosivad rohkem suhete korrastamist, eriti ajavahemikul 13. märtsist 6. aprillini.

Tänu kohusetruudusele, suurele teovõimele, enesekindlale käitumisele, tõsisele ja praktilisele mõtlemisviisile võite töös ja karjääritaotlustes olla väga edukas. Ehkki te ei ole sel aastal kuigi ambitsioonikas, võib teid oodata ametialane või ühiskondlik edutamine. Kõige tõenäolisem tõusuvõimalus on teil teenindussfääris, ehitustegevuses, aianduse ja maastikuarhitektuuriga seotud aladel ja mis tahes riigiasutuses töötamisel.

18. aprilli ja 25. mai vahel olete hästi loominguline, aktiivne ja organiseerimisvõimeline. Kui vajate töökohta või olete otsustanud selle uue vastu välja vahetada, siis hoidke sel ajal silmad-kõrvad hästi lahti. Kindlasti leiate endale midagi sobivat. Otsige “Astroloogilisest abimehest” tööläbirääkimisteks või lepingute sõlmimiseks õige päev, kui olete midagi meelepärast leidnud.

Tunnete sel aastal suurt vajadust selle järele, et teie kodu oleks kogu aeg hästi korras. Suuremate muudatuste tegemiseks pole teil eriti mahti. Suhted pereliikmete ja vanematega on stabiilsed. Aktiivsemalt suhtlete abikaasa, laste ja vanematega vist ajavahemikul 18. oktoobrist aasta lõpuni. Hoolitsete rohkem üksteise eest, veedate üheskoos lõbusalt aega, korraldate koduseid üritusi ja koosviibimisi ning aitate vajadust mööda üksteist. See on ka ülihea aeg suhete rahulikuks klaarimiseks, kui nendes on tekkinud pingeid ja lahkhelisid.

 

KAALUD

Selle aasta planeediseisud mõjutavad tugevasti teie suhteid kodustega. Enamalt jaolt valitseb neis harmoonia ja sõbralikkus. Läbisaamine vanematega on südamlik. Pühendate suhteliselt palju aega kodu korrastamisele ja kodustele ühistegevustele.

Nii tööl, kodus kui ka ükskõik kus mujal peate sel aastal olema mitmel põhjusel äärmiselt tähelepanelik, et kõik teie pisemadki ettevõtmised oleksid täielikus kooskõlas kehtivate reeglite ja seadustega. Kas või ainuüksi sellepärast, et suure tõenäosusega võib keegi salajane või ka avalik vihavaenlane või kadetseja hakata mingil ajal punuma intriige, et kahjustada teie mainet.

Võib juhtuda, et teil tekib vajadus hoolitseda kellegi haiglas, hooldekodus või vanglas viibija eest. Pole välistatud, et olete ise sunnitud mõnda aega olema haiglauuringutel või mõnes muus kinnisemas asutuses. Kui teie töö on otseselt seotud haigla, hooldekodu, vangla, päästeteenistuse, politsei, kindlustuse või maksuametiga, siis olete oma töös väga täpne ja kohusetruu ning võite tänu töökusele saada ameti- või palgakõrgendust.

Olge sel aastal hästi ettevaatlik kokkupuutel suurte loomadega, sealhulgas suurte koertega. Ei maksa sõpruse pakkumiseks neile liiga lähedale minna. Võib juhtuda, et mõni juba ammust ajast teiega sõprussuhetes olnud loom või isegi teie lemmikkoer mõistab teie kavatsusi valesti ja laseb käiku oma kaitsevõtted. Ta võib teid vigastada ka täiesti juhuslikult, kuid ega see teadmine haavu kiiremini paranema ei pane.

Rahaline seis sunnib teid mitmel korral kukalt kratsima. Ootus ja lootus, et mõni korralik kamalutäis kroone lauale pudeneks, jääb ainult suureks unistuseks. Ärge siis ainult klaasipõhjast lohutust hakake otsima. Ajavahemikul 24. septembrist 23. novembrini võite siiski leida tasuvaid juhutöid. Sel ajal võivad õnnestuda ka palgaläbirääkimised ja mõned suuremad rahatehingud. Muul ajal oleks mõistlik otsida “Astroloogilise abimehe” kalendaarsest osast selleks teile sobivamaid päevi. Igatahes kasiinodest minge suure kaarega mööda.

Kõige paremini edenevad teil sel aastal igasugused loomingulised tööd ja tegevused. Olete üsna lõbujanuline, kuid võtate osa peamiselt niisugustest lõbustustest ja meelelahutustest, mis annavad ka teie hingele pikaajalist kosutust.

Laste eest hoolitsemisega kipute minema liiale ning teil puudub nendega tegelemisel järjekindlus. Sellega kutsute esile segaseid olukordi ja tekitate vastastikust mittemõistmist. Mõnevõrra ladusamalt sujub suhtlemine lastega 8. jaanuarist 15. märtsini. Kui te jõuate selle aja jooksul luua nendega tugeva usaldusliku vahekorra, siis ei tekita ka edasine suhtlemine erilisi probleeme.

Tervis kipub olema küllaltki muutlik. Võib esineda ootamatuid tervisehäireid, kuid neid esile kutsuva haiguse väljaselgitamine võib arstidele valmistada raskusi. Pole välistatud vereringehäired, jalgade vigastused ja muud traumad. Tegelikult on teie tervis siiski päris hea, kui te selle eest natukenegi hoolitsete ja vaevuste tekkimisel kohe arstiga nõu peate.

Suhted töökaaslastega on ebastabiilsed. Võib-olla põhjustate seda ise oma ettearvamatu käitumise ja kohati ka kehtestatud reeglite ja piirangute vastu mässumeelsuse ilmutamisega. Ajuti võib puhkeda ootamatuid vaidlusi ja tülisid, mis võivad viia isegi suhete katkemiseni. Laitmatult harmoonilised võivad töösuhted olla ainult 13. märtsi ja 6. aprilli vahel. See on hea aeg ka tekkinud ebakõlade kõrvaldamiseks.

Ajaperioodidel 4. märtsist 9. maini ja 18. juunist 12. juulini olete kaunis ambitsioonikas. Kui töö teile rahuldust pakub, siis tekib teil soov ka kõrgemale positsioonile tõusta. Muul ajal ja siis, kui te oma tööst erilises vaimustuses pole, ei hakka te ametiredelil turnimisega vaeva nägema.

Kui vajate sõprade abi või nõuandeid, siis pakuvad nad seda teile üksteise võidu ajavahemikel 9. maist 1. juulini ja 12. juulist 10. augustini. Arvatavasti suhtlete sõpradega neil aegadel päris aktiivselt: veedate seltsis aega ja korraldate ühiseid üritusi. Kindlasti loote ka uusi sõprussuhteid, mille kestvuse kohta on raske midagi välja lugeda.

 

SKORPION

Teil seisab ees uskumatult ilus ja edukas aasta, kui te just ise milleski rumalat jonni ei hakka ajama. Suhtlete aktiivselt, olete sõbralik ja rõõmsameelne. Tulete igas eluvaldkonnas suurepäraselt toime kõigega, millega kokku puutute ja mida ette võtate.

Tõenäoliselt liigute palju ringi. Planeediseisud annavad teile tugeva toetuse vähemalt sel juhul, kui teie töö ja tegevus on otseselt seotud kirjanduse, ajakirjanduse, andmeside, keelekasutuse, õpetamise, liikluskorralduse, turismi või kaubandusega. Neis valdkondades töötab teie pea lausa ideede generaatorina. See on hea aasta ka keeleõppeks. Skorpionist lapsed on koolis hästi tublid ja kohusetundlikud.

Kõigile Skorpionidele sobib see aasta sportimiseks, eriti matkamiseks, jalgrattasõiduks, võib-olla ka kiirjooksuks, võrk- ja korvpalli ning lauatennise mängimiseks.

Mõttetegevus on aasta läbi kiire. Võite igas eluvaldkonnas teha muudatusi hämmastava kergusega. Olete avatud kõigele uuele. Töös ja karjääritaotlustes olete konkreetne ja süsteemikindel. Teete kõike põhjalikult. Võite võita ülemuste tähelepanu ja saada ameti- või palgakõrgendust. Soovi ja vajaduse korral suudate ülemustele põhjendatult selgeks teha, et teie tehtav töö on tublisti rohkemat väärt, kui teile selle eest makstakse. Eriti sobiv on selleks ajavahemik 18. oktoobrist 12. detsembrini. Sel ajal leiate kergesti ka uusi tulusaid teenimisvõimalusi ja võite võita loteriiga.

Aasta lõpukuudel võtke oma väljaminekud rangema kontrolli alla. Planeediseisud kallutavad teid heldekäelisusele ja kingituste kokkuostmisega liialdamisele.

Väga suurt osa mängivad teie elus sel aastal sõbrad. Suhted nendega on püsivad ning tõenäoliselt käite nendega päris tihedasti läbi: korraldate ühiseid ettevõtmisi, olete neile toeks ja abistate üksteist nõu ja jõuga. Väga võimalik, et loote pikaajalise sõprussuhte teist märgatavalt eakama meessoost isikuga.

Suurepärane side on teil ka oma lähisugulaste ja naabritega. Käitute nendega sõbralikult ning koostöö- ja abivalmilt.

Teil võib tekkida soov abistada vähemkindlustatuid. Võib juhtuda, et teid kaasatakse mingil moel sponsorlusse, heategevusse, sotsiaalhooldusse, ametiühingute töösse või inimõiguste eest võitlemisse.

Tahate, et teie kodune elu oleks tulvil vastastikust mõistmist, hellust ja õrnust. Paraku kipub see valdkond teil toimima tõrgetega. Tuleb ette üksteisest möödarääkimisest tingitud segaseid olukordi. Võib-olla teeb teile muret miski vanemate või muude pereliikmetega seonduv. Võib-olla tekib keerulisi situatsioone kinnisvara puudutavates asjaajamistes. Kõigest hoolimata on lastega läbisaamine laitmatult ladus.

Aktiivne seltskondlik suhtlemine, lõbutsemine ja kultuuriürituste külastamine ning mõnus süütu flirt toidab ja värskendab tõhusalt teie vaimu. Seltskonnaelu võib tuua meeldivaid üllatusi. Kui te ise töötate mõnes laste-, kultuuri- või lõbustusasutuses, siis tekib teil ridamisi huvitavaid uudseid ideid, millest päris paljud on üsna lihtsalt realiseeritavad.

Kõik partnerlussuhted on teil sel aastal igati normaalsed. Loomulikult tekib neis aeg-ajalt ka vaidlusi ja pisemaid naginaid, kuid õnneks ei suuda need suhetele olulist kahju teha. Suhetest suuremate ebakõlade kõrvaldamiseks on 18. aprilli ja 25. mai vaheline aeg. See on hea periood ka uute tööalaste ja isiklike partnerlussuhete loomiseks.

Kõrghariduse omandamise ning oskuste ja teadmiste täiendamisega seotud küsimustega tegelemiseks on parimad ajaperioodid 4. märts kuni 9. mai ja 18. juuni kuni 26. juuli.

 

AMBUR

Kui tahate töös ja karjääris pinnale jääda, siis peate sel aastal küll kogu oma osavuse appi võtma ja tahte maksimaalselt maksma panema. Edasiliikumine saab võimalikuks vist ainult tugeva taganttuule tõukel. Tõenäoliselt tekitavad arvukad teie kontrollile allumatud asjaolud suuri takistusi ja tõsiseid konflikte. Kuid te võite ka ise ebastabiilse käitumise, pealiskaudsuse ja kohustustest möödahiilimise katsetega tekitada keerulisi ja segaseid olukordi.

Pole midagi ootamatut selles, kui leiate, et praegune töökoht on ennast teie jaoks täiesti ammendanud, ning hakkate selle asemele otsima midagi huvitavamat ja tasuvamat. Kahjuks ei ole teie soovidele vastava koha leidmine sel aastal sugugi lihtne. Pakkumisi võite saada suure hulga, kuid igaühes neist avastate midagi enda jaoks ebasobivat. Kui satute peale mingile ahvatlevale pakkumisele, siis võite olla surmkindel, et see antakse mõnele teisele pretendendile. Paremini veab teil siis, kui tegutsete “Astroloogilises abimehes” mainitud tööotsinguteks soodsatel päevadel.

Kummaline on see, et kui te ka päevapealt juhtute töö kaotama ja hakkate vaeva nägema uue otsimisega, ei kaasne sellega rahalise seisu halvenemine. Rahaga on teil uskumatult palju õnne. Teile võidakse ootamatult pakkuda mingeid juhuslikke tasuvaid tööotsi või kukub loteriivõiduna, pärandusena või mõnest muust sellelaadsest allikast sülle suurem rahasumma. Olete ka ise rahaasjade ajamisel aktiivne ning teil on selles vallas imehea intuitsioon. Kui töötate pangas või teie töö on otseselt seotud rahandusega, siis kulgeb see tänavu äärmiselt edukalt. Päris suurt tulu võib tuua aktsiate ja muude väärtpaberitega kaubitsemine.

Läbisaamine töökaaslastega on igati normaalne. Eriti hea on see 18. aprilli ja 25. mai vahel. Suhtlete nendega aktiivselt nii tööl kui ka väljaspool. Abistate ja toetate üksteist kõiges. Tekkinud erimeelsused lahenevad sellel ajal nagu iseenesest.

Arvatavasti peate tublisti lugu lõbutsemisest ja meelelahutusest. Sportimine ja igasugune aktiivse liikumisega seotud tegevus mõjuvad teile virgutavalt. Suhtlete palju lastega. Kindlasti on nad ülimalt rahul teie korraldatud üritustega. Eriti palju lõbusaid ettevõtmisi ja tihedat sidet lastega pakub teile aprillikuu. Seltskonnas võib teil tekkida väike meeldiv flirt või ka tõsine armusuhe.

Kui mõlgutate mõtteid õppima hakkamisest või oma oskuste ja teadmiste täiendamisest, siis teete kõige õigemaid otsuseid ja leiate selleks kõige paremaid võimalusi 9. maist 10. augustini. Sel ajal võib ootamatult avaneda ka soodsaid võimalusi välismaal õppimiseks. Samuti on planeediseisud sellel ajavahemikul soodsad välisreiside sooritamiseks.

Kodus kipute oma käitumises ja tegemistes olema etteaimamatu. Võite näiteks järsku püsti karata ja hakata sõnagi lausumata mööblit ümber tõstma või mõnda muud suuremat muudatust tegema. Aeg-ajalt üllatate teisi millegi muugagi. Ajuti muutute mässumeelseks rutiinsete kohustuste ning käskude ja igasuguste vabadusepiirangute suhtes. Võib juhtuda, et raharessursside olemasolu korral otsustate vahetada elukohta, kõige tõenäolisemalt linnast maale või lausa kuhugi metsa vahele. Selge see, et sellise omapäi otsustamisega muudate kodused suhted äärmiselt kaootiliseks ja mõnevõrra pingeliseks.

Uskumatul moel pole kriitiliselt suurte konfliktide ega tülide tekkimist ette näha. Sellegipoolest tuleb asjale kasuks, kui lasete millegi muutmise mõttel veidi laagerduda, enne kui konkreetselt tegutsema hakkate. Kodus tekkinud lahkhelide kõrvaldamine osutub kõige lihtsamaks ajavahemikul 13. märtsist 6. aprillini.

Nii tööalased kui ka isiklikud partnerlussuhted võivad olla veidi ärevad, kuid ainult sel juhul, kui te ei talitse oma vaidlushimu ja tahtmist oma seisukohti ning soove partnerile peale suruda. Selline tendents võib teil eriti tugevasti ilmneda jaanuaris-veebruaris. Maikuu algusest 10. juulini peaks kõigi partneritega valitsema üksmeel. Romantilistes suhetes olete hell ja hoolitsev ning oskate neis hoida kirge ja sära. See on suurepärane aeg ka uute partnerlussuhete loomiseks.

Tervis on hea. Tõenäosus, et te sel aastal üldse haigeks jääte, on äärmiselt väike.

 

KALJUKITS

See aasta pakub teile vist ainult rõõmu. Niisama suurt rõõmu võisite tunda umbes kaksteist aastat tagasi. Olete enesekindel, optimistlik ja heatujuline ning tunnete ennast noorena. Suhtlete kõigiga vabalt ning tahate tegeleda igasuguste huvitavate asjadega. Liigute palju ringi, spordite ja võib-olla sooritate mõne reisi.

Mingil ajal võib tekkida vastupandamatu soov õpinguid alustada või jätkata poolelijäänuid. Te ei asu õppima impulsiivselt ning ükskõik mida ja millistel tingimustel, vaid mõtlete eelnevalt kõik hoolega läbi. Võtate kuulda ka vanemate inimeste arvamusi ja nõuandeid. Kõige soodsam aeg õpingute kohta õigete otsuste tegemiseks on juuli- ja augustikuu. Väga võimalik, et sellel või ka mõnel muul ajal avastate endas mingite eriliste võimete olemasolu.

Kui teil seisab ees mõni tööalane välisreis, siis on see üsna raske ja keeruline, kuid ilmselt väga tulemuslik.

Töös ja karjääripüüdlustes kaldute passiivsusele. Tunduvalt tähtsamaks peate iseenda ja loominguga tegelemist. Suuremat tähelepanu osutate tööasjadele ehk 19. augusti ja 4. novembri vahel. Käitute sel ajal diplomaatiliselt ning olete edukas läbirääkimistel, lepingute sõlmimisel, tehingute sooritamisel, juriidilistes asjaajamistes ja ettevõtmiste käivitamises. See on hea aeg töö otsimiseks ja töökoha vahetamiseks.

Teie rahaasjad on sel aastal segasevõitu. Rahaga seotud asjaajamistes ei oska te kõige paremini orienteeruda. Kipute tegema mõtlematuid oste ja investeeringuid ning teid võidakse proovida omakasupüüdlikult ära kasutada. Suuremate tehingute sooritamisel võtke appi kogenud nõuandja, kes ei ole päikesemärgilt Kaljukits. Kui aga olete loominguline töötaja, kunstnik, kirjanik, ajakirjanik, sotsiaaltöötaja, farmatseut või keemik, siis olete oma töös päris viljakas ja teenite üsna hästi. Eriti on seda tunda kuni 15. märtsini ja detsembrikuus.

Nii tööalastes kui ka isiklikes partnerlussuhetes olete tasakaalukas ning need sujuvad igati normaalselt. Eriti värvikad ja soojad on partnerlussuhted 4. märtsist 9. maini. See on suurepärane aeg ka leppimiseks ja igasuguste suhete parandamiseks. Kui teil ei ole veel kindlat elukaaslast, siis võite 18. juuni ja 26. juuli vahel kellessegi kõrvuni armuda ja luua püsisuhte. Kuid võib juhtuda sedagi, et just sellel ajavahemikul muutute ülearu enesekeskseks ja vaidlushimuliseks. Suhete mõtlematu rikkumise vältimiseks võtke oma käitumine partneriga suhtlemisel tugevdatud kontrolli alla.

Lastega tegelete aasta läbi päris aktiivselt ja järjekindlalt. Vahel peaksite pisut jälgima, et te neid liiga rangelt ei kamandaks. Andke neile rohkem tegevusvabadust. Kevadkuised planeediseisud on kõige soodsamad nendega usaldusliku vahekorra saavutamiseks. Kaljukitsest lapsed on koolis tavalisest tunduvalt enesekindlamad ja ettevõtlikumad. Kuid nad võivad vahel ka pisut ettearvamatult käituda. 13. märtsi ja 6. aprilli vahel tunnevad nad suurt huvi kõige uue vastu.

Tegelikult on kõik teie kodused suhted sel aastal aktiivsed. Saate hästi läbi vanematega ning abistate neid või saate nendelt ise abi. Erilisi ümberkorraldusi te kodus vist ei tee. Tõenäoliselt ei jää teil selleks vaba aega. Eriti soojad on kodused suhted aprillikuus. Võib-olla naudite sel ajal koos pereliikmetega iluaia korrastamist.

Kui olete kirjanik, reporter, õpetaja, auto- või arvutispetsialist, liikluskorraldaja, ekskursioonijuht, kaubandustöötaja, sportlane, siis olete tulvil uusi originaalseid mõtteid ja oskate oma tööd hästi ladusalt ja tulutoovalt korraldada. Ärge magage 13. märtsi ja 6. aprilli vahel avanevaid kasulikke võimalusi maha.

Suhted lähisugulaste ja naabritega peaksid olema päris huvitavad ja pingevabad. Käite tihedalt läbi, korraldate ühisüritusi, võtate koos ette lühireise. Suuremate lahkhelide tekkimine on üsna ebatõenäoline.

Olete sel aastal hästi elujõuline. Kui teil on kallal mingi kestvam tõbi, siis annab igasugune ravi sel aastal häid tulemusi.

 

Loe edasi: Virumaa Teataja…


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.