Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Forma Media AS esitleb üllitisi (2007-12-19 00:25:38)

 

Konkursi Kodu Kauniks! 2007 võitjad on selgunud

 

Järjekorras juba üheksandat korda valis ajakiri Kodu&Aed konkursi Kodu Kauniks! raames välja just need viis kodu ja neli aeda, mis žürii arvates pakuvad kõige enam ideid ja inspiratsiooni, paistavad silma isikupära ja leidlikkusega.

 

Konkurss toimus kahes kategoorias: Sisustus ja aed. Esimeses anti välja viis preemiat: Aasta Kodu, parim vannituba, parim värvilahendus, ökopreemia ja noore pere kodu. Teises neli: Aasta Aed, aiakultuuri edendamine, huvitav aialahendus ja noor aed.

 

Aasta Kodu auhinna pälvis Kai Tarmula Pärnust, Aasta Aia aga Edna ja Leo Kõiv Valgamaalt.

 

Miks just need kodud ja aiad seda loe juba Kodu&Aed detsembrinumbrist ja külasta kindasti meie kodulehte www.kodu-aed.ee ja vaata lähemalt kõiki preemia pälvinuid.

 

 

Ajakiri Jõulud

 

Jõulud on maagiline ja soe aeg, mil tuntakse mõttesidet lähemate ja kaugematega, kaunistatakse kodu ja aeda ning vaadatakse ootusärevalt järgmisesse aastasse.

 

Ajakirja Kodu&Aed lisaväljaanne Jõulud tahab aidata seda aega unustamatuks muuta. Kuidas peletada pimedust aiast, mis on selle aasta jõulutrendid, jõulud maakodus ja moodsas linnakorteris, pipargoogimaja, ökokingid, kuidas valida veiniklaasi, kuidas peetakse jõule Tais ja lugematul hulgal imemaitsvaid toiduretspte – kõike seda ajakirja Kodu&Aed lisaväljaandest Jõulud.

 

 

Eesti meeraamat

 

Ilmunud on esimene ükisikasjalik meeraamat, mis lisaks enam kui sajale toiduretseptile tutvustab lähemalt Eesti mesinduse ajalugu, mesinike töövõtteid, mee tervislikke omadusi ja paljut muudki kasulikku. Raamat on kokku pandud ligi kümne üle Eesti tegutseva mesiniku poolt.

 

Meeraamat on täiuslikuks jõulukingituseks kõigile, kes peavad lugu heast toidust, meest kui tervisehoidjast või lihtsalt heast ja harivast lugemisest!

 

Allikas: Forma Media AS


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.