Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aednik pälvis ettevõtliku naise auhinna (2007-12-13 00:28:27)


MTÜ ETNA Eestimaal (Ettevõtlikud Naised Eestimaal) andis esmakordselt välja Ettevõtliku Naise auhinna, mille pälvis Heli Viedehof Pärnumaalt Tamme aiandustalust.

 

Ettevõtliku Naise tiitel antakse tublile Eesti naisettevõtjale, kes on silma paistnud oma ettevõtluse arendamisel ja olnud toeks ja julgustuseks ka teistele ettevõtlikkuse kasvatamiseks, teatas Kairi Talves mittetulundusühingust ETNA Eestimaal.

 

Heli Viedehof on tubli maanaine Tamme aiandustalust, kes naisettevõtluse toetamiseks loodud FEM projektist (rahvusvaheline projekt, mille eesmärk on tõsta maanaiste ettevõtlikkust ja eneseusku ning luua seeläbi maal juurde töökohti) on tuule tiibadesse saanud. Käesoleval aastal jõudis ta lõpule uue ürdiaia rajamisega, millega teha algust uuele ettevõtmisele - päevaturism.

 

„Ürdiaia väljapanek pole mõeldud vaid vaatamiseks, külalistel lubatakse kõike katsuda ja proovida, sest nii pidavat taimetarkused paremini meelde jääma,“ iseloomustas Heli Viedeohof ise oma ettevõtmist.

 

Oktoobris toimunud maanaistepäeva ürituse tähistamisel Pärnus juhtis Viedehof terviseteemalist töögruppi, milles osalejate arv näitas, et inimeste huvi maitse ja ravimtaimede vastu on suur.

 

Samuti on Heli Viedehof üks Pärnumaa naisettevõtjate mentorgrupi liikmetest, kes FEM projekti lõppedes soovisid jätkata maanaiste toetamist ja julgustamist. Sellest ideest sündis käesoleva aasta alguses MTÜ Ettevõtlikud Naised Pärnumaal, mille eestvedaja Heli Viedehof on. Selle aasta kevadest kuulub Heli Pärnumaa Talupidajate liidu juhatusse.

 

Allikas: Pärnu Postimees 12.12.07.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.