Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Nädal tuleb pehme, tuuline ja sajune (2007-12-03 23:44:14)

 

Ilmajaama prognoosi kohaselt tõuseb keskmine temperatuur sel nädalal üle normi, nädala alguses sajab peamiselt lörtsi, nädala teisel poolel põhiliselt vihma.

 

Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi (EMHI) andmetel sajab täna lörtsi ja vihma, Ida-Eestis võib ka lund tulla. Puhub kagutuul 7-12, puhanguti 15-17 meetrit sekundis, õhtul tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur jääb nulli ja viie soojakraadi vahele.

 

Homme sajab lörtsi ja vihma. Puhub lõunakaarte tuul 4-10, öösel rannikul kuni 15 m/s, päeval tuul nõrgeneb ja pöördub saartel loodesse. Õhutemperatuur on nii öösel kui päeval null kuni pluss kuus kraadi.

 

Ööl vastu kolmapäeva sajab mitmel pool lund ja lörtsi, päeval on sajuhooge vähem. Puhub läänetuul 4-9 m/s. Õhutemperatuur jääb öösel miinus kolme ja pluss kahe, päeval miinus ühe kuni pluss kolme kraadi vahele. Saartel võib päeval tulla kuni viis kraadi sooja.

Neljapäeva öö on olulise sajuta, päeval sajab põhiliselt Lääne-Eestis lörtsi ja vihma. Lõunatuul tugevneb 7-12, rannikul 15-18 meetrini sekundis. Temperatuur jääb öösel kolme külma- ja kolme soojakraadi vahele, päeval on see miinus üks kuni pluss neli kraadi.

Reedel sajab mitmel pool vihma. Puhub lõunatuul 5-12, päeval rannikul iiliti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on nii öösel kui päeval null kuni pluss viis kraadi.

 

Laupäeval sajab aeg-ajalt vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-11, rannikul 12-17 m/s. Öised ja päevased temperatuurid jäävad jällegi nulli ja viie soojakraadi piiresse.

 

Pühapäeva öösel ja hommikupoolikul võib kohatisi lörtsi- ja vihmahooge tulla, õhtupoolikul hakkab saartel vihma sadama. Puhub lõunatuul 4-10, päeval rannikul 12-17 m/s. Õhutemperatuur on öösel miinus kaks kuni pluss neli, päeval võib tulla kuni kuus kraadi sooja.

 

Allikas: www.epl.ee 03.12.2007.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.