Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Raekoja platsi kuusel süttisid jõuluküünlad (2007-12-03 07:21:23)

 

Eile süütasid Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja Tallinna praost Jaan Tammsalu Raekoja platsil esimese advendiküünla.

Tammsalu märkis, et detsembris toimub eri Tallinna kirikutes kokku umbes 300 kontserti, palvust ning jumalateenistust. “Tulge pühakodadesse otsima rahu ja valgust,” kutsus ta ning lisas, et soovib kõikide Tallinna koguduste poolt inimestele õn-nistatud advendiaega.

Samal ajal alustas tööd ka järjekordne jõululaat ning laadal pakutavat kogunes uudistama sadu inimesi, kellele esinesid ansambel Noorkuu, lauljannad Luisa Värk ja Anna-Liisa Supp ning rahvatantsuansambel Sõleke. Jõululaadal alustas tööd ka jõuluvana, kelle majakese ees tekkis väikepõnnidest ning nende vanematest kohe ka elev saba. Iga jõuluturult ostetud kellukesega toetavad inimesed ühe krooniga Pelgulinna sünnitusmaja. Samuti saab ise vermida heategevuslikku jõuluturu münti. Jõuluturg toetab Pelgulinna sünnitusmaja 20 000 krooniga, mis läheb enneaegselt sündinud lastele vajaliku fototeraapialambi soetamiseks.

Sünnitusmaja toetuseks

Sel talvel kestab jõuluturg 6. jaanuarini ning on avatud iga päev  kella 9-19-ni. Lisaks söödavale-joodavale kauplevad laadapidajad ka ohtralt käsitööesemetega, osta saab nii lambavillast tehtud patju, mesilasvahaküünlaid, villaseid sokke ja kindaid kui ka palju muud.

Igal nädalal neljapäevast kuni pühapäevani toimub laadal ka kultuuriprogramm, kus esinetakse laulu, tantsu ja luuletuste lugemisega.

 

 

Allikas: www.epl.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.