Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnalase hariduse andmine võiks koonduda Türile (2007-11-30 12:34:43)

 

Eestikeelse ülikooli 88. aastapäeva aktusel esinenud Tartu Ülikooli rektor Alar Karis ütles, et ülikooli Türi kolledžisse tuleks koondada kogu Eesti keskkonnaalase hariduse andmine.

 

Rektor kohtus 29. novembri õhtul Järva maavanema ja Türi vallavanemaga ning tegi tutvust ülikooli kolledžiga Türil, vahendasid Terevisiooni uudised.

Tartu Ülikooli Türi kolledži tudengid sammusid neljapäeva õhtul tõrvikutevalgel läbi linna tähistama eestikeelse ülikooli 88. aastapäeva. Kunagisest limonaadivabrikust ümber ehitatud hoone suudab vaevu mahutada 500 Türi kolledži päevases ja kaugõppes keskkonnateadust tudeerivat üliõpilast.

Rektori jaoks oli see esmatutvus ülikooli väikseima kolledžiga.

"Ma olen meeldivalt üllatunud, et see õpikeskkond, mis täna on Türi kolledžis, on sellises heas seisus. Nii et kui mina oleksin noor inimene ja peaksin praegu valima, kus õppima tulla ja mind huvitab keskkonnatemaatika, siis ma tuleksin kindlasti siia," rääkis Karis.

Veelgi enam, erinevate õppeasutuste koostöömeelne rektor peab õigeks kogu Eesti keskkonnahariduse Türile koondamist.

"Võib-olla see keskkonnaõpetus võiks koonduda siiasamma Türile üle Eesti. Et vaadata natuke ümber teiste koolide keskkonnaõpetus, siin taga on ju tegelikult Tartu Ülikool, ja see tagab ka sellele õppele kvaliteedi," sõnas Karis.

 

Allikas: www.etv24.ee 30.11.2007, Olev Kenk.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.