Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Detsembri algus päris talve veel ei too (2007-11-30 00:37:30)

 

Kuigi neljapäeva hommikul kattis kogu mandri-Eestit lumevaip, ei tähenda see, et tõeline talv nüüd saabunud oleks.

 

Laupäeval algab juba esimene talvekuu, kuid Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituudi meteoroloogi Taimi Paljaku sõnul prognoosid korraliku külma talveilma lähiajaks veel ei luba.

 

Kuigi praegusel ajal võivad prognoosid väga kiiresti muutuda, siis selle nädala lõpus ja järgmise alguses üle kümnekraadist külma tõenäoliselt ei tule. Idapoolsetel aladel valitseb mõnevõrra külmem ilm, mujal Eestis on ilm pehme.

 

«Lähinädalal võib Ida-Eestis tulla paaril ööl seitse-kaheksa kraadi külma ja päeval kraad-kaks, kuid korralik talvekülm see veel ei ole ning on tõenäoline, et ilm pöördub veelkord päris soojaks,» ütles Paljak Postimees.ee’le.

 

Täna hommikul oli kõige paksem lumekiht – 14-16 sentimeetrit - Lääne-Virumaal Väike-Maarja kandis. Päris lumeta oli suurem osa Saaremaast ja Muhumaa.

 

Paljaku sõnul jääb lumi lähiajal kindlalt püsima just idapoolsetel aladel. Lääne-Eestist alguse saanud lumesadu läheb aga juba täna õhtul üle vihmaks, mis sulatab sealse õhukese lumekihi.

 

Allikas: www.postimees.ee 29.11.2007.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.