Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartus tuleb veekonverents (2007-11-21 15:01:14)

 

Neljapäeval, 22. novembril algusega kell 10 korraldab Eesti Maaülikooli agrobiotehnoloogia arenduskeskus Atlantise konverentsikeskuses konverentsi „Vesi meis ja meie ümber“.

 

Esinejateks on maaülikooli teadlased Tiina Nõges, Tiit Paaver, Ingmar Ott, Peeter Pall, Toomas Tamm, Ain Kallis Tartu observatooriumist jpt.

 

Vesi meis ja meie ümber on aluseks lugematutele uurimisteemadele, mis on seotud inimese eksistentsi ning mõjuga ümbritsevale keskkonnale. Tegeleme veega erinevates rakendusprojektides ja räägime erinevatel teaduskonverentsidel, samas kui paljusid probleeme saaks lahendada veevaldkondade spetsialistide ja veetarbijate koostöös.

 

Kas ja kus on piirid vee uurimisteemade ja vee probleemide lahendamisel ning uute teadmiste rakendamisel? Sellele konverentsil vastust otsitaksegi. Head ideed sünnivad sageli juhuslikult või harjumuslikest raamidest väljudes. Mis juhtub, kui ideede tasandil saavad kokku järvevesi, joogivesi, imevesi, toruvesi, jõevesi, pilvevesi, eurovesi ja veel paljud teised veed?

 

Ürituse kava EMÜ veebilehel: http://www.emu.ee/327932.

 

Konverentsi finantseerija on EAS BioSPINNO 2 projekt.

 

Täpsem info: Kadri Meier, Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi lektor, tel 5342 3744.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli 21.11.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.