Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Vallikääru puud saavad kobraste kaitseks võrgud (2007-11-16 07:41:02)


Pärnu keskkonnateenistus ja Riiklik Looduskaitsekeskus alustasid 15. novembril Pärnu Vallikääru puudele võrkude panemist, et kaitsta puid kobraste eest.

 

Riikliku looduskaitsekeskuse peaspetsialist Enn Vilbaste ütles Raadio Pärnule, et praegu tegelevad töömehed võrkude paigaldamisega. Tema sõnul on mõtet võrkudega katta vanu remmelgaid ja Tallinna värava äärseid pärnasid, kuid kopra näritud noored ja peened puud on määratud hävimisele.

 

Vilbaste sõnul on kobraste tehtud kahju tühine võrreldes sellega, mis need loomad metsas korda saadavad. Vilbaste ütles, et kobrastel on praegu talvevarude kogumise aeg ja on paratamatu, et nad oma kõhtu üritavad täita.

 

Vilbaste pidas arusaamatuks Pärnu linnavalitsuse käitumist, kes väidab, et Vallikääru puud ei ole nende probleem. Kui on vaja kinnisvaraarendusega tegeleda, unustab linn, et tegutseb riigi maal, kuid probleemide korral viskab palli riigi väravasse, viitas Vilbastes linna kavatsusele, ehitada riigile kuuluvale maale liuväli.


Allikas: Pärnu Postimees 15.11.2007.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.