Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Hansaplanti aastalõpu uudised (2007-11-12 11:20:25)

 

Detsembris on Hansaplantis avatud käsitöökojad, kus iga päev on võimalik päkapikkude abiga valmistada endale jõulupärga või lauakaunistust. Lisaks on kutsunud käsitöökodadesse õpetust jagama oma ala professionaale üle Eesti:

 

1. ja 2. detsembril kella 11-15: tekstiilikunstnikud Liisa Tomasberg ja Liisa Kallam. Teemaks kuuseehete viltimine ja postkaartide meisterdamine.

 

8. ja 9. detsembril kella 11-15: Metsamoor Võrumaalt. Valmistatakse ürdi stressikotikesi ning meisterdatakse maitsvaid tervislikke komme.

 

15. ja 16. detsembril kella 11-15: küünlavalmistajad. Valmis meisterdatakse päris omatehtud küünal.   

 

22. ja 23. detsembril kella 11-15: päkapikud aitavad ehtida kuuske ning jagavad nippe, kuidas seaded veidi tavatult teha.

 

Käsitöökodades saavad osaleda nii lapsed kui täiskasvanud. Tasuda tuleb materjali raha, kuni 50 krooni.

 

Alates 15. detsembrist võib Hansaplantis kohata Jõuluvana, osaleda õnneloosis ja leida eest veel teisi üllatusi!

 

Müügile saabunud kaubad:

* Plekist ümbrispotid ja lillekastid - sobivad nii tuppa kui õue! Väga erinevates vormides: kandilised, ristkülikukujulised, ümmargused, koonuselised. Värvus: hele- ja tumehall. Kõrgus 10 cm kuni 120 cm.

 

* Dekoratiivliivad ja –kivid – sobivad nii taimede, küünalde kui ka ruumide dekoreerimiseks. Eriti hästi sobivad klaasnõudesse. Laias värvivalikus ja suuruses.

 

* Kaupa Metsamoori varasalvest: alates jõuluteest ja tatrameest kuni ürtidest tehtud stressikotikeste ja erinevate looduslähedaste kinkekottideni.

 

* Potis kasvav jõulupuu - seisab kauem värske, mugav terrassile või rõdule panna. Päkapikkude tehtud jõuluseaded ja pärjad.

 

* Ülelinna kuused ja nulud (kuni 4 m). Valikus on  harilik kuusk, serbia kuusk, torkav kuusk (sinakate okastega), kaukaasia nulg ja fraseri nulg Eestist ning Taanist.

Allikas: www.hansaplant.ee  Ann Vainlo, turundusjuht.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.