Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Loodusharijad õhutavad lapsi lindude toidumajakesi meisterdama (2007-11-09 06:23:02)


Ilmad on külmemad ja ka esimene lumi katab juba maapinda. Just nüüd on õige aeg meisterdada ja üles seada söögimajad meie väikestele sulissõpradele.

 

Riikliku looduskaitsekeskuse Põlva-Valga-Võru regioon korraldab nende maakondade 5.-8. klasside õpilastele lindude söögimajade meisterdamise konkursi. Osalema on oodatud kuni kolmeliikmelised võistkonnad.

Võistlejatel tuleb meisterdada lindude söögimaja ja paigutada see hiljemalt 10. detsembriks kodu või kooli lähedale. Eelistatud on tööd, mille valmistamisel on oskuslikult kasutatud looduslikke või vanu materjale.

Pärast majakese paigaldamist teevad võistlejad 10. jaanuarini selle külastajate vaatlusi. Konkursi žüriile tuleb esitada fotomaterjal ning lühikokkuvõte (jutuke) söögimaja meisterdamisest 11. detsembriks ja külastajatest 10. jaanuariks aadressil margit.turb@lk.ee.  

Konkursi tulemused avaldatakse Otepää looduspargi kodulehel www.otepaaloodus.ee hiljemalt 25. jaanuaril. Viie parima konkursitöö eest on auhindadeks loodusalased raamatud ja matkatarbed, iga osavõtja saab diplomi.

Konkursi eesmärk on loodussõbraliku eluviisi ja loodusvaatluste propageerimine, seda toetab keskkonnainvesteeringute keskus.

Lisainfo tel 766 9290 või 518 6747 Margit Turb, riikliku looduskaitsekeskuse Põlva-Valga-Võru regiooni loodushariduse spetsialist.

 

Konkursi täpsem juhend on kättesaadav SIIN.

 

Margit Turb, loodushariduse spetsialist

Allikas: www.valgamaa.ee 08.11.2007.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.