Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumis toimub teabeleviseminar (2004-11-16 20:48:08)
Kolmapäeval, 17. novembril kl 10-16 toimub Põllumajandusministeeriumi suures saalis Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) eestvõttel teabelevisüsteemi arendamise Eesti-Taani koostööprojekti lõpuseminar.

Infopäeval tutvustatakse nimetatud projekti, teabelevivõrgustiku eri osapoolte rolle ja tegevusi info edastamisel, tagasiside kogumisel ja kasutamisel ning selgitatakse olemasoleva teabelevivõrgustiku veelgi laiema kasutamise võimalusi eeldatavatele koostööpartneritele. Lisaks arutatakse koostöö avardamise võimalusi põllumeeste ja teiste maaettevõtjate teavitamisel.

Tänavu märtsis alanud Eesti-Taani koostööprojekti peaeesmärgiks on arendada põllumeeste ja teiste maaettevõtjate teavitamisega tegelevate asutuste ja ühenduste koostöövõrgustikku. Projekti läbiviimisel on Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja partneriks Taani Põllumajandusliku Teabe ja Hariduse Instituut (LOK, The Danish Institute of Agricultural Information and Education).
Eesti-poolsete tegevuste elluviimist toetab Põllumajandusministeerium.

Teabelevivõrgustiku arendamise projekt viidi ellu kolmes tsüklis koolitusseminaridena, mille käigus Taani spetsialistide edasi antud kogemusi kohaldati Eesti teabelevisüsteemi olukorraga ja arenguvajadustega.
Seminarid toimusid kolmele eri arutelugrupile lähtuvalt osalejate rollidest teabelevivõrgustikus.

Kolmapäevasel seminaril on lubanud esineda sõnavõtuga ka minister Ester Tuiksoo.

Allikas: Põllumajandusministeerium/EPKK.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.