Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Toimub konverents taastuvenergiast (2007-11-01 06:12:52)

 

Neljapäeval, 1. novembril toimub maaülikooli peahoone aulas Eesti Maaülikool Taastuvenergia Keskuse ja Eesti Noorte Teadlaste Akadeemia korraldatav noorteadlaste taastuvenergia teadustööde konverents.

 

Konverentsil kantakse ette parimad noorteadlaste taastuvenergia alaste teadustööde

konkursile laekunud tööd. Taastuvenergia teadustööde konkursi ja konverentsi eesmärk on kaasata noori teadlasi taastuvenergia uuringutesse ja väärtustada teaduslikku uurimistööd.

 

Konverentsil autasustatakse parimaid teadustöid ning kuuleb ettekandeid paljudest energiat ja keskkonda puudutavatest teemadest. Sealhulgas tehakse ülevaade taastuvenergia arengust Eestis, räägitakse bioenergiakultuuride kasvatamisest, tuuleenergiast ja Torma biogaasijaamast.

Parimate teadustööde auhindadest ei anta sellel aastal välja I preemiat, sest Taastuvenergia keskuse esindaja sõnul olid tööd võrdse tasemega ja ükski töö ei olnud teistest üle. Auhinnatud tööd kantakse ka konverentsil ette.

 

Teise preemia pälvisid Liia Kukk tööga “Bioenergiakultuuride kasvatamise võimalused põllumajanduslikust kasutusest väljajäänud maal Ida-Viru, Järva ja Tartu maakondades”, Veiko Proovel, Vano Kupatadze tööga “Biogaasi pooltööstusliku katsereaktori pilootprojekt”, Merit Kund tööga “Noorte arukaasikute kasv ja areng endistel põllumajandusmaadel”, Kaili Kattai tööga “Reovee jääkmuda mõju paju kasvule” ja Merje Toome “Paju-pigirooste suvieoslate arvukus Eesti energiavõsa istanduste erinevatel pajukloonidel”.

 

Allikas: www.linnaleht.ee 01.11.2007.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.