Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Valiti Eesti toidu päeva parim suutäis (2007-10-29 14:09:05)


26. oktoobril Haapsalus toimunud 3. Eesti toidu päeva raames toimunud tootevõistlusel “Päeva parim suutäis” pälvis esikoha Haapsalu Tarbijate Ühistu poolt valmistatud võileivatort kalast.

Teise koha vääriliseks osutus Saaremaa Lihatööstuse kuumsuitsu Saaremaa talusink ning kolmandale kohale tuli AS Wõro Kommertsi küpsetatud praad.  Suurt tähelepanu pälvis ka jõuluteemaline OÜ Mikaado jõuludessert ning Haapsalu Tarbijate Ühistu kirsitort.

Tootevõistlusest oli võimalus osa võtta kõigil toidupäeva eksponentidel. Iga ettevõte sai võistlusele registreerida kuni kaks oma toodet eeldusel, et neid kohapeal maitsta saab.

 

Kokku kandideeris 36 toodet, mis võistlesid ühes kategoorias. Esindatud olid nii alkohoolsed joogid,  liha- ja pagaritooted, samuti mesi ja valmistooted.

Eesti toidu päeva korraldasid põllumajandusministeeriumi tellimusel Eesti Toiduainetetööstuse Liit koos Eesti Konverentsikeskusega Eesti toidu arengukava raames.

Lisainformatsioon: Sirje Potisepp, Eesti Toiduainetetööstuse Liidu juhataja, tel: 6484978, 504 6547.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 29.10.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.