Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Suuremõisa Tehnikumis esitleti õpiobjekte (2007-10-26 05:50:20)

 

Kolmapäeval, 17. oktoobril esitlesid Suuremõisa tehnikumi õpetajad endi valmistatud e-õppe õpiobjekte, mis on kõigile teadmistehimulistele Internetis vabalt kättesaadavad.

 

Enim õpiobjekte on valminud floristika õpetaja Taavi Tuuliku käe all. Neist kooli kodulehel www.smt.edu.ee on e-õppe rubriigis üleval õpiobjektid “Kaitsealused taimeliigid”, “Asetusviisid lilleseades”, “Sibullillede säilitusorganid”, “Vitspärja valmistamine”, “Sõnajalgade eoseline paljunemine” ja “Õisikud”.

 

Kalanduse õpetaja Tarmo Rajang on valmistanud ja huvilistele kättesaadavaks teinud õpiobjekti “Meresõlmed”, milles tutvustatakse merepraktikas, kalapüügil ja -püüniste valmistamisel sagedamini kasutatavaid sõlmi.

 

E-õppe arendamise teemalisi tegemisi tutvustasid ka õpetajad Rita Tsarjov, Külli Jesmin ja Lea Oolmets. Reedel, 19. oktoobril esitlesid hiidlased valminud õpiobjekte Pärnus looduskeskkonna võrgustiku õppepäeval.

 

Allikas: www.hiiumaa.ee 25.10.2007.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.