Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder osaleb 3. Eesti toidu päeval Haapsalus (2007-10-25 11:11:30)


Reedel, 26. oktoobril osaleb põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder 3. Eesti toidu päeval Haapsalu Kultuurikeskuses.
Eesti toidu päev koosneb kahest osast: toiduvaldkonnaga kokkupuutuvatele asjatundjatele toimub kutsetega seminar ning laiemale avalikkusele on mõeldud festival, kus tutvustatakse Eesti toitu erineval kujul erinevatelt Eesti tootjatelt.
Seminar koosneb kahest teemablokist: Riigi roll ühisturunduses ja Tootjad- parimad Eesti toidu turundajad. Seminaril tutvustatakse selle aasta olulisemaid Eesti toidu arengukava raames toimunud tegevusi. Samuti leiab seal aset diskussioonivoor Eesti parimate kokkade osavõtul.
Kogu päeva jooksul toimuvad erinevad töö- ja õpitoad. Festivalil on esindatud tootjad Läänemaalt ja mujalt Eestist, samuti on kohal meisterkokad ja kokaõpilased. Eesti toidu telgis eksponeerivad oma toodangut mahetootjad, näidatakse Eesti toidu filme ja toimuvad auhinnamängud. Degusteerida on võimalus Eesti erinevate piirkondade
Parimaid Suppe ja tutvuda konkursi Parim Toiduaine 2007 võidutoodetega ning Tunnustatud Eesti Maitse ja Tunnustatud Maitse märkidega pärjatud toodetega. Külastajad saavad kohapeal valida degusteerimiseks antud toodete hulgast Päeva Parima Suutäie.
Toidupäeval on esindatud üle 30 eksponandi, kelle hulgas on nii väiketootjaid kui ka suurtööstusi. Arvukamalt on esindatud lihatootjad, leivatootjad ja jookide tootjad. Erialaliitudest on kohal Eesti Toiduainetetööstuse Liit, Leivaliit, Eesti Aiandusliit, Eesti Piimaliit, Põllumajandus-Kaubanduskoda.

Eesti toidu päeva korraldavad Põllumajandusministeeriumi tellimusel Eesti Toiduainetetööstuse Liit koos Eesti Konverentsikeskusega Eesti toidu arengukava raames.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 25.10.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.