Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PRIA jagab elatustalude kohanemise raha (2007-10-12 07:25:24)


Alates 8. oktoobrist kuni 5. novembrini k.a saab PRIA (Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet) piirkondlikes büroodes esitada taotlusi elatustalude kohanemise toetuse saamiseks.

 

Elatustalude kohanemise toetuse aluseks on põllumajandusministri määrus “Elatustalude kohanemise toetuse saamise täpsemad nõuded ning toetuse taotlemise, taotluse menetlemise ja toetuse maksmise täpsem kord”.

 

Elatustalude kohanemise toetust saab küla, alevi või aleviku territooriumil põllumajandusega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja, kes taimekasvatusega tegeledes kasutab õiguslikul alusel vähemalt 0,3 hektarit põllumajandusmaad ja loomakasvatusega tegeledes peab vähemalt üht hane, hobust, jaanalindu, kalkunit, kana, kitse, küülikut, lammast, mesilassülemit, minki, naaritsat, parti, rebast, siga, tšintšiljat, tuhkrut, veist või vutti.

Elatustalude kohanemise toetuse taotleja peab toetuse saamiseks olema aasta ringi FIE. Erandiks on see, kui väikeettevõtja PRIAt kirjalikult teavitab, et on talvekuudeks oma staatuse vastavalt kas siis lõpetanud või peatanud.

 

Kui taotleja PRIAt ei teavita ja asutus pärast administratiivset kontrolli leiab, et ta ei ole enam FIE, siis on PRIA-l õigus kogu taotlejale antud toetus tagasi nõuda ja elatustalude kohanemise toetuse kohustus lõppeb.

 

Infot saab Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti kodulehelt www.pria.ee ja telefonidel 7371381 või 7377623. (PRIA)

 

Allikas: Virumaa Teataja  11.10.2007.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.