Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Külade taastamise ja sisevete kalanduse jaoks saab toetust (2004-11-09 16:52:54)
Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA) plaanib alustada 22. novembril kahe riikliku arengukava toetuse - külade taastamise ja arendamise ning sisevete kalanduse investeeringutoetuse taotluste vastuvõttu.
Külade taastamise ja arendamise toetuse eesmärgiks on tugevdada kohaliku elanikkonna omaalgatust ja koostöötahet ning toetada vaba aja veetmiseks mõeldud hoonete ja rajatiste ning infopunktide kordategemist.
Toetust saavad mittetulundusühingud kuni 90% ja maapiirkonnas tegutsevad ettevõtjad kuni 65% projekti abikõlblikust maksumusest.
Maksimaalne toetus ühe taotleja kohta on 938 796 krooni aastas.

Sisevete kalanduse investeeringutoetuse eesmärk on kaasajastada siseveekogudel püüdvate kalalaevade töötingimusi ja tööohutust ning püütud kala kvaliteeti.
Toetust saavad vähemalt aasta tegutsenud ettevõtjad, kes omavad kehtivat kaluri siseveekogude kalapüügiluba ning kelle laev on registreeritud kalalaevade riiklikus registris.
Toetatakse uue kalalaeva ehitamist või ostmist, olemasolevas laevas paiknevate ruumide ümberehitamist ning sinna vajalike seadmete soetamist, navigatsiooniseadmete ja päästevahendite ostmist jms.
Toetust võib saada kuni 50% investeeringu käibemaksuta maksumusest, maksimaalselt 500 000 krooni ühe taotleja kohta aastas.

Mõlema toetuse kohta saab rohkem infot, taotlusvorme ning juhendmaterjali PRIA veebilehelt www.pria.ee .
Taotluste vastuvõtu alguskuupäev sõltub sellest, millal Rahandusministeerium annab PRIA-le akrediteeringu. Taotlusi on plaanis vastu võtta 22. novembrist kuni 16. detsembrini PRIA piirkondlikes büroodes.

Eesti Põllumajandusülikool (EPMÜ) korraldab 11.-17. novembrini külade taastamise ja arendamise toetuse alased infopäevad Tartus, Paides, Võrus, Jõhvis ja Pärnus.
Infopäevad on osalejatele tasuta, täpsemat teavet saab veebilehelt www.eau.ee

Allikas: PRIA pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.